Holnap vesztem el a szüzességem. Tanácsok? :-)
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, tehát nem parázok hülyeségektől, védekezni fogunk, nem hiszem, hogy fájna vagy ilyesmi. Szóval szerintem tök jó lesz. :-) Tippek, ötletek, hogy mit tehetek azért, hogy tényleg fantasztikus legyen az első (a páromnak is, neki csak velem az első)? :-)2013. ápr. 29. 17:22
12/15 anonim válasza:
Ez a dolog amúgy magánügy! Hülye vagy, hogy így kiírtad! És így megtervezni a dolgot....Komolyan mint ha ez a dolog lenne a világ legnagyon dolga, hogy valakivel dug valaki! Még a hülye is tud dugni, nem kell sok ész hozzá!
13/15 A kérdező kommentje:
#12: Sajnálom, hogy belegázoltam a lelki világodba, azzal hogy név nélkül kiírtam egy ilyen kérdést. Mintha nem lennének sokkal cifrábbak is itt... Tipp ezekhez: ne kattints rájuk, sőt, használd a kis x-et a képernyő sarkában. ;-)
Amúgy fantasztikus volt! :-) Nem paráztam, nem vérzett, nem fájt, még csak icipicit kellemetlen se volt, szóval tényleg csodás volt. Neki is. :-)
2013. máj. 1. 13:26
14/15 anonim válasza:
A kérdezőnek igaza van. Ha nem tetszik a kérdés, akkor ne olvasd tovább. Ha nem segíteni szeretnél neki vagy jó tanácsot adni, csak végre valamit valakinek beszólni, akkor gondolkozz el azon, hogy ezt szóban, szemtől szemben is lenne pofád megtenni. Ja és nem törvényszerű, hogy ha most "jól megdugja", utána ki szeretne próbálni másokat is, és "bye bye love." Biztos magadból indultál ki.. gratulálok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!