Férfi társaim? Segítség kéne!
28 éves vagyok, hónapok óta hajtok egy lányra. 23 éves fősulis, a külseje rendben van, okos, őszinte és baromi jó a humora. Amolyan eszményi nő, akit a férfiak 80%-a simán elvenne feleségül, ja, a haverjaim is egyetértenek ebben.
Hat hete találkozgatunk és amikor szóba került, elmondta, hogy még SZŰZ! Bassz.s, 23 évesen? Nem gáz ez egy kicsit? Hónapok óta ismerem, határozott jellem, kellemes és őszinte. Semmilyen aberrált vonást nem fedeztem fel benne, nem vallásos, nem is maradi vagy prűd! De akkor mi baja? Mikor elmondta annyira megrökönyödtem, hogy nem is kérdeztem meg tőle.
Ti mit szólnátok, ha egy ilyen csajjal akadnátok össze? Nem lenne gáz vagy fura?
uristen :O
tudtad hogy retardált vagy?
Nem kell a para, emberek.
A csaj kidobott. Kerek-perec megmondta, hogy mi van, nem cicózott. Már bánom, hogy így reagáltam, de akkor is fura volt!
Amúgy meg ne mondjátok nekem, hogy ti nem néztetek volna rá furcsa szemmel, mikor kiderült, hogy még szűz!
Nem, nem nézném furcsán. Sőt örülnék neki, hogy végre egy értelmes kit nem dugott végig a fél város, és ne a testével akarja megfogni a pasijait.
De te mindenképpen keress fel egy szexuálpszichológust.
Tényleg okos csaj ha dobott.
Nem lehetsz valami nagyon értelmes ha a szüzességet furának és gáznak tartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!