A barátommal beszélgettünk a közösülésről. Petting volt már nem egyszer, de félek az igazitól. Tablettát szednék, hogy csináljam?
A tabletta szedésről sokat tudni, mikor kell bevenni, melyik a legbiztonságosabb tabletta és melyik a legjobb óvszer.
Ha tudtok linkelni az is nagyon jól jön.Szeretnék felkészült lenni az első együttlétre.
15/L
A tabletta szedésről szeretnék sokat tudni, mikor kell bevenni, melyik a legbiztonságosabb tabletta és melyik a legjobb óvszer.
Elnézést, egy szót kihagytam. De most kiegészítettem.:)
Köszönöm a választ. :)
én igen 15 ő meg 20.
Valaki még tudna segíteni ?? :)
Szia!
Hát szerintem bármelyik gumi jó mármint ilyen lifestyle, durex,rakko. De ha már 20 éves a pasid akkor ő biztos tudja :)
És..nem lesz semmi baj, ha nem szedek??
vagyis.. és ha elszakad vagy vmi oan lenne?.:$
amuugy nem fiatal 15és fél évesen??..
Köszi mindenkinek.:)
Ha még ennyire hangsúlyozod azt a fél évet, akkor bizony fiatal vagy. :-) 18 alatt nem értem, minek erőltetni a szexet. Úgy rohantok vele, mintha lemaradnátok valamiről...
Ha kiszakad a gumi, akkor azonnal irány a nőgyógyászati ügyelet, és esemény utáni tabletta. Évente maximum 2x lehet bevenni, szóval ne szokjatok rá.
A tabletta még kicsit korai neked.
Lehet szedni, de előtte nagyon gondos vizsgálat kell, és legalább félévente felülvizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!