Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátommal beszélgettünk a...

A barátommal beszélgettünk a közösülésről. Petting volt már nem egyszer, de félek az igazitól. Tablettát szednék, hogy csináljam?

Figyelt kérdés

A tabletta szedésről sokat tudni, mikor kell bevenni, melyik a legbiztonságosabb tabletta és melyik a legjobb óvszer.

Ha tudtok linkelni az is nagyon jól jön.Szeretnék felkészült lenni az első együttlétre.

15/L

2009. szept. 26. 12:57
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

A tabletta szedésről szeretnék sokat tudni, mikor kell bevenni, melyik a legbiztonságosabb tabletta és melyik a legjobb óvszer.

Elnézést, egy szót kihagytam. De most kiegészítettem.:)

2009. szept. 26. 13:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A számodra legmegfelelőbb tabit az orvos írhatja fel. Nem úgy működik, hogy odamész, hogy ilyen és ilyen f.gátlót szeretnél. Majd amit ő a vizsgálat után kiír, annak a használati utasításán tök jól és érthetően fel van tüntetve, hogy hogy kell szedni. Nem ABC a nőgyógyász. De jó dolog, hogy legalább a fejedben megfordult a védekezés. Hány évesek vagytok?
2009. szept. 26. 13:07
 3/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Látom hogy 15 vagy. Bocs
2009. szept. 26. 13:08
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. :)

én igen 15 ő meg 20.

Valaki még tudna segíteni ?? :)

2009. szept. 26. 13:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát szerintem bármelyik gumi jó mármint ilyen lifestyle, durex,rakko. De ha már 20 éves a pasid akkor ő biztos tudja :)

2009. szept. 26. 16:44
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A barátod tájékozott lesz óvszerügyben. Szerintem első alkalomkor ne szedj még tablettát. Elég fiatal vagy hozzá, majd ha már rendszeresebb a szexuális együttlét.
2009. szept. 26. 21:26
 7/14 A kérdező kommentje:

És..nem lesz semmi baj, ha nem szedek??

vagyis.. és ha elszakad vagy vmi oan lenne?.:$

amuugy nem fiatal 15és fél évesen??..

Köszi mindenkinek.:)

2009. szept. 26. 21:53
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha még ennyire hangsúlyozod azt a fél évet, akkor bizony fiatal vagy. :-) 18 alatt nem értem, minek erőltetni a szexet. Úgy rohantok vele, mintha lemaradnátok valamiről...

Ha kiszakad a gumi, akkor azonnal irány a nőgyógyászati ügyelet, és esemény utáni tabletta. Évente maximum 2x lehet bevenni, szóval ne szokjatok rá.

2009. szept. 27. 16:09
 9/14 anonim ***** válasza:

A tabletta még kicsit korai neked.

Lehet szedni, de előtte nagyon gondos vizsgálat kell, és legalább félévente felülvizsgálat.

2009. szept. 29. 20:46
 10/14 anonim ***** válasza:
38%
ne feküdjél még le vele! és menj tanulni.
2009. szept. 29. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!