Elveszítettem a szüzességemet, de anyának nem mertem mondani. Mit tegyek?
És mi volt a dologgal a célod? Mi értelme volt?
Mert, ha elmondod, akkor lehet ezeket a kérdéseket ő is meg fogja kérdezni.
ha jól érezted magad, akkor örülj neki. szerintem az ilyen dolog max a legjobb barátnőnek ecsetelendő. aki hasonló titkokat árul el neked :-)
Az anyukák, de az upukák is főleg a lányukat nagyon szokták védeni, és hiába mondod, hogy te akartad az ő szemükben a srác egy undorító szemét gazember lesz. te meg jó esetben egy csábító áldozata, rosszabban pedig ....háát... szóval nem az apák álma.
Ezt sosem értettem... Minek elmondani neki? Én sose mondtam el anyukámnak az ilyesmit. Oké, nyilván már tudja, hogy nem vagyok szende szűzleány, mert ő finanszírozza az anti-bébi bogyóimat, de ettől függetlenül fogalma sincs róla kivel, mikor, hol, hogy, hány évesen vesztettem el. Ilyesmit tényleg csak a barátnőkkel beszél meg az ember. Persze, az más tészta, ha olyan a viszonyotok, de feltételezem, nem úgy van, mert akkor meg nem lennél gondban, és el mernéd neki mondani.
Amúgy meg, nem értem, miért lenne az "anyumnak/apumnak elmondom" dolog a szex feleősségteljes utókövetkezménye? Mármint, amit itt mondtok, hogy ha elég okos volt szexelni, meg blabla. Nem attól lesz érett vagy felelősségteljes, hogy részleteiben elecseteli anyucinak az első aktusát... A szülőkkel azért igenis elég kínos erről társalogni, ahogy az is kínos, ha hallod őket kellemes időtöltés közben a másik szobából... A szüleid, nem a haverok, és mivel már szexeltek ők is, plusz valószínűleg nem hülyék, egy idő után már gondolják, hogy a picike csöppség gyerekük nem olyan kicsike már, és tudja, mire használhatja a lába közti akármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!