Szerintetek az gáz ha a barátnőm most vesztette el de még csak 14? tőllem vér tanácsot és nem tudok erre mit mondani .
Másnapos????
A szórakozóhelyen nem kérték el "tőlled" a személyit? Pfff...
Amúgy meg mit akar már a barátnőd... Várhatott VOLNA, de nem várt... Most már késő filozofálni... Habár, szerintem Ti arra képtelenek vagytok...
:D Házibuli, inkább tollasbál neked is meg a kis barátnődnek is. Házibuli meg tudod mikor... Gyerekek, én nem tudom, hogy titeket hogyan nevelnek a szüleitek, de ez borzalom, hogy mi folyik itt. Már előre félek, ha az én lányom lesz ennyi idős... :/
A barátnőddel meg rázz kezet, és gratulálj neki, hogy sikerült már 14 évesen egy kis ku.vává válnia. :D
ha elmegyek bárhova bulizni, nem az az első dolgom, hogy sz*rrá igyam az agyam. de ez most mindegy.
kérdező, miylen tanácsot tudnál adni neki? te mit gondolsz? mondd el az őszinte véleményed és kész. ha úgy gondolod hogy ribi a barátnőd, mondd meg neki. de csak azért hogy megkíméld, ne fogd vissza magad.
a személyes véleményem az, hogy 14-15-16 évesen korai szexelni. lesz rá bőven idő egy pár évvel később is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!