Szerintetek ha majd lesz pasim és"ott" tartanánk, akkor elriasztaná a puncim látványa a fiút? Mert akivel össze akarok jönni, már nem szűz és lehet sokkal szebb puncijú lánnyal volt eddig. Persze még messzevan hogy lefeküdjünk, de már aggaszt.
Na ne szórakozzunk már, tényleg ennyi pedofil lenne itt? Kérdező, NE tegyél fel magadról képet. Se arccal, se arc nélkül.
És ne aggódj. A punci látványa annyira huszadrangú kérdés, hogy nem számít. Meg ugye jó esetben mire oda juttok, hogy valaki láthatja, addigra már elég közeli a viszonyotok ahhoz, hogy ne ez döntsön.
Különben amúgy tényleg a legtöbb pasi azt vallja, hogy nincs csúnya punci. És igazuk van :)
Te ezt úgy se tudod megítélni. Én sem tudom megítélni, hogy szép farkam van-e vagy sem. (Balra görbül picit, átlagos hosszúságú, viszont vaskosabb.)
Hogy miért nem? Mert ugye mi másképpen nézünk egy női testrészt, mint te. Szóval inkább majd a barátoddal beszéld meg ezt. De csak egy aktus közben (vagy után), ha fanyalog. Ha nem, akkor téma ejtve.
Eddigi eletem soran viszonylag sok tarsasagban fordultam meg, viszonylag sokfele fiuval talalkoztam.
Voltak koztuk olyanok is, akik kepesek voltak gatlasok nelkul osszebeszelni mindenfelet a lanyokrol, akar nagyhangon kritizalni mindenfelet egy non, de olyat meg toluk sem hallottam soha, hogy a punci kinezeten akadtak volna fenn, vagy hogy ez tema lett volna naluk...
Szoval nyugodj meg, felesleges emiatt aggodnod! Mire eljutsz a szexig a fiuval, o nagy valoszinuseg szerint mar alig varja majd, hogy vegre kenyeztethessen, eszebe sem fog jutni az, amin te most gondolkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!