14 éves lány vagyok, és félek nagyon a szextől! Normális ez?
Figyelt kérdés
Ez kicsit furcsán,fog hangzani, de félek a szextől!Szűz vagyok, és én undorítónak találom a férfi nemi szervet, a szőr miatt..de biztos, nagyon jó lehet szexelni..gondolom!
Mit tegyek?
#Félelem!
2013. ápr. 11. 16:00
11/15 anonim válasza:
Változni fog ez még. Késöbb ha majd jobban kivánod, elmúlik a félelmed.
12/15 anonim válasza:
Persze, hogy normális, hiszen még nagyon fiatal vagy!!! Egy 14 éves lánynak még nem a szexre kell gondolnia!
13/15 anonim válasza:
14 évesen pont ez a legnagyobb problémád ugye?!
Hiszen kislány vagy még..inkább mesét kéne még nézned kicsi lány nem a szexről témázgatnii...szánalom -,-"!
14/15 anonim válasza:
Az első szex olyan mint az első berúgás, amig iszod nem is esik olyan jól, de iszod, aztán jön a másnaposság, a kiábrándultság, a rossz közérzet, egy kis megbánás, egy kis bűntudat. De ez lassan mind eltűnik legtöbbször folytatod tovább. De 14 évesen csak csalódás, undorodás jöhet nem a szőrtől, hanem mert éretlen vagy rá.
15/15 anonim válasza:
Én értem, hogy normális ennyi idősen, de akkor ha valaki 14 évesen szexel akkor most... Az nem normális vagy mi?
Mert amúgy én is korainak tartom 13-14 évesen a szexet, de ha tényleg szereti a srácot és mondjuk eltelt 10 év de ők együtt vannak akkor megérte nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!