14 éves lány vagyok, és félek nagyon a szextől! Normális ez?
Ez kicsit furcsán,fog hangzani, de félek a szextől!Szűz vagyok, és én undorítónak találom a férfi nemi szervet, a szőr miatt..de biztos, nagyon jó lehet szexelni..gondolom!
Mit tegyek?
Én még most is undorodom picit, meg az egész aktustól. Valahogy olyan kettős érzés van bennem. Közben nagyon jó, de utána mégis ottvan bennem az, hogy ez bár természetes, számomra mégsem normális.
Fiatal vagy még, persze, hogy tartasz tőle. Bőven ráérsz még ezen gondolkodni. (Ennyi idősen engem is foglalkoztatott már ez a téma, de még javában barbiztam :D )
ennyi idősen teljesen normális én is anno így gondoltam, de nem a szőr miatt tartottam undinak, most már nem undorító számomra:DDD
de azt hiszem, a szexel ráérsz! még túl fiatal vagy, természetes hogy ezt gondolod:)
A szex nagyon jó dolog, de megérni várni rá...
Ezt eddig nekem is mondtak es nem fogadtam meg, es igy utolag nezve nagyon rossz döntés volt. 16 éves lány vagyok és minden kedvem elment a szextől....
Ez a nem normális inkább...
Tudom, hogy nehéz de próbálj meg megfontoltan belemenni az ilyen dolgokba. És védekezz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!