Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Anyukák, mit tennétek ha...

Anyukák, mit tennétek ha rájönnétek, hogy a fiatok örömlányhoz jár?

Figyelt kérdés

19 éves a fiam és rájöttem, hogy örömlánnyal veszítette el a szüzességét. Valamint nem zárom ki, hogy azóta is igénybe vesz efféle szolgáltatásokat. Kicsit megijedtem, mert nem erre neveltem és az apja sem él ilyen életet. Soha nem panaszkodott, hogy problémája lenne a lányokkal, igaz hibásnak tartom magam, mert én sem érdeklődtem az efféle dolgairól.

Mit tegyek, hogy normális életet tudjon élni? Egyáltalán megmondjam neki, hogy tudok a dologról?

Előre is köszönöm a válaszokat!

46/N

2013. ápr. 10. 21:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Hat mar neharagudj de felháborító!!! Nem hinném hogy dolgozik, ha még otthon lakik....te tartod el a seggét, és a te pénzedből járkál prostikhoz??? Azonnal megmondanám neki, hogy megállj, és ha többször is akar menni akkor keresheti meg rá a pénzt, amit meg eddig elköltött arra a krvara azt kérném vissza azonnal.....ha az én fiam krvázna, a legszanalmasabb anyukanak gondolnam magam a vilagon, mert vmit biztosan rosszul csinaltam....de nem is ez a lényeg, de elvárja hogy te még ki is fizesd a ribancát, mert AZ NEKI JÁR????? Mi a fene, milyen világban élünk? Raknám ki otthonról a szűrét....legalább annyira szánalmas, mintha heroinfüggő lenne (ez erkölcsileg szánalmas, mielőtt még valaki belémkötne)...
2013. ápr. 23. 15:32
 22/25 anonim válasza:
Hagynám had élje az életét. :D
2013. ápr. 23. 21:46
 23/25 anonim ***** válasza:

Hagyjad,neki sincs kedve bájologni,meg jópofizni ahogy sokunknak,a f@szomat,hogy odamenni bájcsevegni,és talán b@szni,így megoldod gyorsba,kikerülöd a köröket és a lényeget kapd.

Hagyjad hadd dugjon pasi.

#21-es te könnyen beszélsz,nem nektek kell odamenni és mély levegőt venni az ismerkedésnél.Nektek csak keresztbe kell rakni a lábatokat és várni,így én is tudnék magyarázni.

De aki nem szeret sőt GYŰLÖL ismerkedni de kajakra, amikor meghallom itthon is,hogy miért nincsen már csajod miért nincsen már csajod,legszívesebben üvöltenék meg pofonokat osztogatnék,csak a szüleim és nem teszem :D

A hideg ráz ki a csajozástól,ezér jó a prosti az jó testű,nem vár el semmit,fizetsz oszt csá,tudod mellette élni az életedet.

2013. máj. 8. 12:21
 24/25 anonim ***** válasza:

Jó, az lehet, de ha én az anyja lennék, elküldeném a francba...ismétlem, ami engem kiborítana:

AZ ÉN PÉNZEMBŐL NE PROSTIZZON MÁR...

előbb néznél el ha drogot venne rajta.....undorító a mai világ....jajj a sok puhapöts meg nem tud ismerkedni jaaajjj de rossz nekik...növesszetek tököt bammeg...

2013. máj. 8. 12:44
 25/25 anonim ***** válasza:

Utolsó,könnyü neked beszélni bazz.

Inkább én azt mondom menjen és ezt csinálja mint drogos legyen,ha kurv_zik és jó neki ám legyen.

NEm könnyü ismerkedni a f@sz se kíváncsi a visszautasításotokra,meg a tesztjeitekre.

Prostinál ezekre nem kell gondolni.

De mondom egy nő könnyen beszél én is könnyen beszélnék,ha azt mondanám,hogy mit nem lehet egy számítógéphez érteni,miért nem tudják az emberek összerakni.

Ez ugyanaz könnyen ugatnék mint IT-s.

Aki utál ismerkedni akkor mi van,de tényleg,engem a hideg ráz ki,komolyan mondom.

2013. máj. 8. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!