Anyukák, mit tennétek ha rájönnétek, hogy a fiatok örömlányhoz jár?
19 éves a fiam és rájöttem, hogy örömlánnyal veszítette el a szüzességét. Valamint nem zárom ki, hogy azóta is igénybe vesz efféle szolgáltatásokat. Kicsit megijedtem, mert nem erre neveltem és az apja sem él ilyen életet. Soha nem panaszkodott, hogy problémája lenne a lányokkal, igaz hibásnak tartom magam, mert én sem érdeklődtem az efféle dolgairól.
Mit tegyek, hogy normális életet tudjon élni? Egyáltalán megmondjam neki, hogy tudok a dologról?
Előre is köszönöm a válaszokat!
46/N
elmesélnéd hogy hogyan jöttél rá?
meg nem mindegy neked hogy kit dug?
tiszta véletlen jöttem rá múlt héten amikor zuhanyozni ment a fiam a konyhában hagyta a notebookját. gondoltam amíg végzi a dolgát én megnézem a facebook-omat. elindítottam a böngészőt majd fb ét és be volt jelentkezve, egy barátja éppen üzent neki, és azt kérdezte na milyen volt átesni a tűzkeresztségen? milyen volt a csaj? mennyi kért? stb... először azt hittem, hogy csak egy vicc, aztán megnéztem a telefonja híváslistáját ami tele volt a blikkben található prostituáltak számával. ekkor döbbentem rá, hogy mi is történt. gyorsan kitöröltem az előzményeket a notebook böngészőjéből és bekiabáltam neki, hogy átmegyek a szomszédba majd jövök, (menekülve a probléma elől)
nem értettem mért csinálja ezt, sportos az alkata, anyagi gondjaink nincsenek, közepes-jó tanuló,
szörnyű volt olvasni, lehet, hogy csak nekem mint anyának.
nekem mindegy lenne, hogy kivel van de nem értem miért nem normális kapcsolatot keresett. hiszen minden adott volt hozzá, attól félek, hogy rosszul fog hatni a jövőbeli életére,
köszönöm a válaszaitokat
Legalább nem fiúkhoz jár :D Örülhetnél azért ennek :D
Szerintem ne szólj érte. Ő dolga.19 évesen hadd legyen már egy kis magánélete.
Szerintem semmi rosszat nem csinalt a srac!
Az is elkepzelheto hogy csak a haverjainak adta be hogy fizetos csajnal volt. Azonkivul pedig megaciki vagy hogy elolvasod a fiad uzeneteit es megnezed a hivaslistajat. Na ez a ciki. Inkabb azt kellett volna kerdezned, hogy "Mit csinaljak, hogy ne olvassam el a fiam uzeneteit es ne nezzem meg titokban a fiam hivaslistajat amig furdik?" ...meghogy facebook. Egyaltalan mit facebook-ozol? Az gyerekeknek valo. Inkabb sutnod kellett volna valami finom sutit...nem a szomszedba rohangalni.
Ej-ej kedves anyuka. Rossz-rossz anyuka...
Nekem még ez sem jutott...
24 FFI, sztem már itthon azt hiszik, hogy nem szeretem a lányokaat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!