Szerintetek 21 éves szűz pasiként érdemes lenne elmennem egy örömlányhoz?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 17:33
41/43 anonim válasza:
A prostik pontosan erre vannak, ha szeretnéd, hát használd őket, ez egy szolgáltatás, amit bárki bármikor igénybe vehet ha akarja és van pénze. Ilyen erővel a nők ne járjanak shoppingolni, mert elköltik a sok pénzt sz.arságokra. És ha elmennél buliba és egy csitrivel vesztenéd el pár ital után, az is gyakorlatilag ugyan ez. Ahogy érzed, úgy csináld.
42/43 anonim válasza:
aki ennyire "határozott" - szűz marad
43/43 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Nem tudom menjek, vagy ne menjek. Mennem kéne nem? VALAKI nem akar befizetni egyre, mert akkor LEHET, h mennék. Ha kedves kérdező befizetsz egyre, keresünk egy olyat, ahol ketten vannak, elkísérlek, te mész az egyik szobába, én a másikba. Ilyen rendes srácot nem találsz sehol, még ezt is bevállalnám érted. Lányoknak üzenem, h csak is érte tenném meg, egyébként soha nem fordulna meg a fejemben ilyen teljes mértékben elítélendő dolog, meg sztem semelyik férfi fejében, de hát valakinek be kell áldoznia magát a nagyobb jóért.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!