Szerintetek 21 éves szűz pasiként érdemes lenne elmennem egy örömlányhoz?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 17:33
21/43 anonim válasza:
már miért ne lenne olyan ideges? a kettőnek semmi köze egymáshoz. inkább hirdess a társkeresőn, h csak szexpartnert keresel, és ennyi...
22/43 anonim válasza:
biztos mindenki egy huszonéves szűz / lúzer sráccal szeretne dugni
23/43 anonim válasza:
attól még nem lesz menőbb, mert egyszer megd.g egy k.rvát.
24/43 anonim válasza:
de legalább dugott egy jót, ami a te módszereddel nem jönne össze
26/43 anonim válasza:
én lány vagyok, úgyh nincs "módszerem". mellesleg ezzel a módszerrel pasik milliói szexelnek, és nem szorulnak k.rvára.
27/43 anonim válasza:
#26 a "módszered" alatt az általad leírt "módszert" értettem (tudom, hogy lány vagy, írtad párszor)
28/43 anonim válasza:
#26 pasik milliói, de nem a 21 éves szüzek :D
29/43 anonim válasza:
Ismerek egy srácot, akinek prostival volt az első, és olyan fasságokat írt, hogy nagy szr a szex, semmi értelme.
Miért? Mert egy d.gás volt, és kész. Fizetett, ugyanúgy tapasztalatlan, és még egy jó élmény, gondolat sem fűződik neki hozzá.
Szal nem, de Te döntesz.
Figyu, én 24 vagyok, most próbálkozunk a barátommal, de még nem tudok eléggé oldódni. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem késtél le semmiről.
30/43 anonim válasza:
#29 miért baj, ha úgy tartja, hogy szar a szex?
örülnék, ha ez lenne a véleményem
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!