Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek 21 éves szűz...

Szerintetek 21 éves szűz pasiként érdemes lenne elmennem egy örömlányhoz?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 17:33
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
ehhh.. nem tudom, hogy te hány éves vagy, de hogy akarhatsz már olyat érezni, hogy sz.r a szex?:D olyat senki se akar érezni, sőt, sokan menekülnek egy olyan kapcsolatból. a prostinak meg te semmi de semmi más nem leszel, csak egy elvégzendő munka. én nem degradálnám ennyire magam, több tartásom lenne, főleg pasiként.
2013. ápr. 9. 23:33
 32/43 anonim ***** válasza:
ha szar a szex, akkor nem akarsz szexelni és nem érnek ezen a téren csalódások :D
2013. ápr. 9. 23:43
 33/43 anonim ***** válasza:
mintha csak ez az egy területe lenne az életnek:D az exemmel sz.r volt a szex, de én ettől még akartam szexelni, és a mostani pasimmal meg tökre jó. ez nem igy működik:D
2013. ápr. 9. 23:45
 34/43 anonim ***** válasza:
na jó, biztos igazad van, nem pontosan tudom már miről vitatkozunk :D
2013. ápr. 9. 23:56
 35/43 Noydra ***** válasza:

Arról vitatkoztok, hogy nagyon hülye vagy.

Tegyük fel elmennél prostihoz, kifizesz egy rakat pénzt, kapsz egy nagy semmit, aztán elkönyveled magadnak, hogy szar a szex(holott nem is csináltad), és minden f@sza, boldogan halsz meg :D

Fantasztikus.=D

2013. ápr. 10. 09:45
 36/43 anonim ***** válasza:
sztem ne menj el örömlányhoz hanem embereld meg magad ülj fel a ku.rva gép elöl, menj el ismerkedj, foglald el magad, utazz, legyél magabiztos és amikor összejön 1 csajjal imádni fogod az életet, imádni fogsz minden egyes napot, másképp fogod látni az emberi kapcsolatokat és érezni fogod hogy benne van a munkád abba a kapcsolatba, így a szex is élvezhetőbb lesz ráadásul 0 HUF :)
2013. ápr. 13. 17:18
 37/43 anonim ***** válasza:

#35 ja igen, tényleg :(((

#36 mert az utazás - mint köztudott - arról híres, hogy 0 HUF :D

(egyébként a legyél magabiztos és az összejössz 1 csajjal részekkel lesz csak gond főleg)

2013. ápr. 13. 17:51
 38/43 anonim válasza:
nem.az első alkalom azzal kell akit szeretsz,mert ha később lesz egy normális nőd aki szeret,a sexet nem fogod úgy élvezni,mert nem élted át az elsőt egy szerető nővel.és a nőre csak egy tárgyként fogsz tekinteni amit csak meg kell ba*ni
2013. ápr. 21. 14:21
 39/43 anonim ***** válasza:
Te tudod, b@szod. Én mondjam meg?
2013. ápr. 21. 15:00
 40/43 anonim ***** válasza:
Utolsó egy f*szság, h nem nőként fog tekinteni rá. K*rvával is lehet sztem úgy, mint egy barátnővel, nem kell kőkeményen szétk*rni, bár biztos sokaknak (nem csak férfiaknak) ez okoz örömet. Az oké, h biztos jobb azzal, akit szeretsz, de nem mindenkinek adatik ez meg, sokan tényleg egy buliban egy részeg csajjal, akire másnap már nem is emlékszik... Ez sokkal jobb. Egyébként tényleg mi az a 0 HUF, ilyen nincs, egy csajba is pénzt kell fektetni, csak nem közvetlenül adod oda neki, hanem pl. vacsora, virág... Persze biztos fordítva is van, h a csaj fizet, de a férfinak elég kellemetlen lehet ez a szitu, hacsaknem ezért van a csajjal. Én beszéltem már pár ilyen csajjal (öröml.) telefonon, némelyik olyan kedves volt, h barátnőnek is elfogadtam volna, csak én lebeszéltem volna erről a tevékenységéről.
2013. ápr. 21. 15:02
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!