24 éves szűzlány. Gáz egy pasinak?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 12:53
1/13 anonim válasza:
Ha szeret téged, akkor biztos nem fog elküldeni téged. :)
3/13 anonim válasza:
Nem gáz.
Ha 44 éves lennél,akkor lenne gáz.
4/13 anonim válasza:
Nem gáz..miért is lenne az? Ha amúgy rendben van a lány, akkor én inkább értékelném.
5/13 anonim válasza:
Egy ritka draga gyongy vagy ebben a rohadt nagy oceanban. Dehogy gaz. F
6/13 anonim válasza:
Ha csak így rá kérdez valami ismeretlen,akkor azt mondom neki,igen az.
De ha egy nővel járok,és el jutnánk a szexig,és akkor mondja meg,akkor is elég különös,de azért nem utálnám,vagy nézném le érte.
7/13 anonim válasza:
Ha mellette egy elkényeztetett idióta p*csa akkor igen.
9/13 anonim válasza:
A "csak szexre kell a lány" típusú barátaimnak az lenne nagyon, de nekem pl aki nem ilyen hanem normális, nekem nem lenne gáz. 27F És sztem senki olyannak, aki igazán társat keres és nem ribit.
10/13 anonim válasza:
Kéretik ezt még vagy 1000-szer megkérdezni... Vajon mikor jut el az emberi faj, az értelemnek annak a fokára, hogy felfogja, egy ember nem azért van a másikkal, mert szűz vagy nem, esetleg kicsi valamilyen testrésze, vagy nagy... Legalábbis a normálisabbak...
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!