Szűz vagyok. Szeretném egyedül kipróbálni, hogy milyen lehet a farok. Mi hasonlít arra leginkább?
Ne ajánlkozzatok, mert az nem érdekel!
És csak azzal szeretném majd elveszíteni akibe szerelmes is vagyok, de már kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés lehet.
gondolom egy szexshopban nem szolgálnának ki a korod miatt
az ubi nagyon vastag tud lenni. egy répát viszont könnyen meghámozol, és akár a hámozóval, akár egy késsel könnyen megfaraghatsz.(formára, akár a makkot is kialakíthatod :-) ) azért arra is érdemes egy óvszert húzni, hogyha esetleg mégis törne, akkor se maradjon benned! :-)
Nem szabad ilyesmivel még viccelni se-- hogy ehhez vagy ahhoz hasonlít-- mert nagyon veszélyes ha valaki kipróbálná!
Még véletlenül se szabad így kíváncsiskodni ahogy buta módon összevissza irkáltatok.
Hús ami hosszúkás,kerek és meleg, megfogható, puha vagy keménykedő.. ennyi és nem több.
az érzés az semmilyen az ami benned születik a szeretet férfi által az a lényeges. szóval várj türelemmel az első nagy szerelemre, mert csak akkor az igazi, nem pedig jött-mentekkel.
Semmi sem hasonlít rá, még a műfarok sem, mivel az igazin vannak ilyen olyan dolgok, amik kiválasztanak ezt azt, és az egésznek van egy "kémiája"
A végén ezek keveredésétől lesz olyan a dolog amilyen.
"És csak azzal szeretném majd elveszíteni akibe szerelmes is vagyok"
Ezt meg sürgősen felejtsd el, mert ilyen csak a mesékben van, ha ehhez tartod magad, szüzen fogsz meghalni...
Ez kb olyan mint a lottóötös.
Létezik, de nem mindenki nyeri meg.
Hogy juthat ilyen abnormális dolog az eszedbe. Kapj már a fejedhez és az is aki uborka marhaságokat ajánlgat
Először is szűz vagy, másodszor nem ritka hogy ilyen eszementek az orvosnál kötnek ki, mert bennük ragadt valami- irtó élvezetes ám amikor jól megkínoznak az orvosiban!! Elveszted a szüzességedet ráadásul megkínoznak mintha szülnél- szóval kapjatok a fejetekhez és nyúlhatok magatokhoz csak a tenyeretekkel ha már annyira éhesek vagytok. De ha már betöltötted a 16 évedet akkor ajánlom próbáld ki egy élő fiúval ne félj lesz bőven ajánlkozó.
De ekkora ökörséget még gondolni sem szabad mint amit kérdeztél!
Milyen undorítóak ezek a lányok. Képesek vagytok feldugni bármit is csak azért hogy tudjátok milyen a farok? Fújj én ezek után én a farkamat beléd nem raknám még akkor sem ha fizetnél érte...
Régen én is mindig törtem a fejem h még is milyen lehet a pina belül, de sosem dugtam a farkam lefolyóba, kipufogóba, vagy halàszlébe...
Én mindig kirángattam ha ilyesmi gondolat gyötört, meg elmentem prostihoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!