Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok. Szeretném egyedül...

Szűz vagyok. Szeretném egyedül kipróbálni, hogy milyen lehet a farok. Mi hasonlít arra leginkább?

Figyelt kérdés

Ne ajánlkozzatok, mert az nem érdekel!

És csak azzal szeretném majd elveszíteni akibe szerelmes is vagyok, de már kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés lehet.

2013. ápr. 6. 22:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Próbálkozzál, de tuti más lesz, mint az igazi. Én férfiként mondom, mikor először sikerült szexelnem egy lánnyal, hát azt nem lehet semmi mással pótolni.
2013. ápr. 6. 22:23
 12/28 anonim ***** válasza:
Uborka.
2013. ápr. 6. 22:23
 13/28 anonim ***** válasza:
Sárgarépa. Még a méretek között is válogathatsz.
2013. ápr. 6. 22:24
 14/28 anonim ***** válasza:
32%

Nagy a dezodoros flakon??? hány éves vagy?

Pedig az kb 15 centi ha felnyomod az egészet, és nem is vastag csak 5 centi mint egy normál farok :D

2013. ápr. 6. 22:26
 15/28 anonim ***** válasza:
42%
Azt mondod h ne ajánljuk fel magunkat, mert azzal akarod elveszíteni akit szeretsz. Egy uborkától is elvesztheted ha eléggé felnyomod, szal... :D De vegyél egy kisebb uborkát vagy banánt meg óvszert hozzá.
2013. ápr. 6. 22:30
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem a hosszával van baj, hanem túl vastag :D
2013. ápr. 6. 22:30
 17/28 anonim ***** válasza:

fetrengek a röhögéstől jók a válaszok. :D

amúgy én a pénisz alakú vibrátort javaslom.

2013. ápr. 6. 22:34
 18/28 anonim ***** válasza:

bármit csinálsz egy igazi farkat nem tudod semmivel pótolni, az élő és azt az érzést végképpen nem

egyébként lehet uborka, banán ( nem hámozatlan, mert eltörik ), répa, bizonyos üvegek, de nem ajánlom Neked egyiket sem, később talán, de így nem N

2013. ápr. 6. 22:35
 19/28 anonim ***** válasza:
Egy műfarok. Van sokféle anyagú, formájú, színű, méretű, funkciójú, felcsatolhatós, sima, lehet válogatni.
2013. ápr. 6. 22:38
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy uborkától is elvesztheted ha eléggé felnyomod, szal..."

Ez a legnagyobb hülyeség, amit valaha hallottam. Ha te beledugod a farkad egy tál tésztába, már nem vagy szűz? Szex -> nem szűz. uborka -> szűz. szűzhártya nem ép =/= nem szűz.

2013. ápr. 6. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!