Szüzesség elvesztésekor sötétben vagy világosban csináltátok először?
Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 17:51
3/11 A kérdező kommentje:
Még mindig normális válaszokat várok!
2013. febr. 1. 17:53
4/11 anonim válasza:
Világosban... én kifejezetten látni akartam a pillanatot, mikor belémhatol... első két alkalommal még kicsit fájt, de aztán, hohhó... :D :D :P
5/11 anonim válasza:
még nem vesztettem el :D 21/f
de szerintem félhomályban lenne a legjobb, azért lássuk is egymást, de legyen romantikus, pl gyertyák fényénél :) (sok gyertya)
6/11 anonim válasza:
Félhomályban kezdtük, és sötétben fejeztük be
18/L
7/11 anonim válasza:
Sötétben, részegen, bár egyszer valaki benyitott a szobába, akkor láttam némileg a csajt, elég kiábrándító volt,jobb is volt, hogy gyorsan becsapta az ajtót, az illető. Bár hivatalosan ekkor veszítettem el a szüzességemet, de én nem ezt mondom annak. A legközelebbi fél évre rá volt egy gyönyörű csajjal, TV-fénynél, nem volt csont sötét, úgy pont jó volt.
8/11 anonim válasza:
Már nem emlékszem, asszem nappal, de behúztuk a függönyt az biztos. Viszont azóta ha csak lehetett nappal. Momentán viszont nincs kivel...
9/11 anonim válasza:
Nappal. Akkor még nem aludhattunk együtt. :DD
10/11 anonim válasza:
Nappal, de behúztuk a függönyt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!