Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztésekor mi...

Szüzesség elvesztésekor mi történik?

Figyelt kérdés

Mit kell tenni ,hogy ne legyek olyan az ágyban mint egy fadarab? Egyből szex van vagy előtte pettingezni kell? Gáz ha én még a pettingtől tartok és elsőnek inkább a szexet szeretném? Kell beszélgetni vmit az ágyban vagy csak csendben élvezni kell a dolgot? Kérlek csak olyan írjon aki normáisan tud válaszolni és nem szól be. Köszönöm!

22/L

2013. jan. 4. 07:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindig a két embertől és attól függ, hogy mi "jön be" nektek.

Van, akik csöndben, szinte némám szexelnek. Van, akik ugyan nem beszélnek, de nyögnek, kimutatják a másiknak, hogy mikor jó és mikor nem jó. És van ugye olyan is, aki azt visítja, hogy "b@sszál te vadállat!". Sőt, olyan is van, hogy néha így néha úgy megy.

Mindegyikhez volt már szerencsém, egyik sem "jobb vagy rosszabb", mint a másik, csak más. Te meg majd ráérzel, hogy neked mi jön be.

A petting azért jó, mert valamilyen szinten meg kell neked is tanulnod, hogy neked mi a jó. Lefeküdhetsz te a világ legtapasztaltabb pasijával is, ha saját magad nem tudod, miként tudsz örömet okozni magadnak akkor nem lesz fergeteges a dolog, akár mennyire igyekszik a partner.

Ahhoz, hogy ne feküdj, mint egy fadarab 2 dolog kell:

1., A gátlások feloldódása egy másik ember előtt egy "ilyen" intim helyzetben

2., Némi tapasztalat.

2013. jan. 4. 08:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, de félig-meddig mégis beszolással kezdem (nem rossz szándékkal!): Te egy robot vagy? Ha esetleg nem, akkor itt felejtsd el azt, hogy kell. Nem kell semmi. Elsö alkalommal még fadarab is lehetsz nyugodtan. Ha nem akartok simogatást, csokolozást, stb akkor ne tegyétek (De miért is?) durr bele a szexbe csendben vagy beszélgetve. (Ne haragudj, de ugy irtál, mintha egy teljesen ismeretlennel most aztán szexelned kell, a találkozás után 5 perccel.)( Ha csak nehezen fogalmazod meg a problémádat, nyugodtan irj privit és beszélgessünk.)
2013. jan. 4. 09:14
 3/10 Lacika1234 válasza:
33%
dugol
2013. jan. 4. 10:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok leégni. Lehet ,hogy hülyén hangzik ,de maximalista vagyok és mindig minden helyzetből a legjobbat akarom kihozni ez az élet minden területén igaz rám(most is). Nem vagyok robot, csak a teljes tapasztalatlanság homályában vagyok és ez nagyon frusztrál. Nem szeretném ha azt mondaná a párom lassan 1 év járás után ,hogy te jó ég erre a lányra fecséreltem az időmet. Azt szeretném ,hogy boldog legyen velem.
2013. jan. 4. 10:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak nagyon igaza van abban ,hogy a gátlásaimat le kell küzdenem.
2013. jan. 4. 10:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Szüzesség elvesztésekor elveszted a szüzességed.
2013. jan. 4. 10:34
 7/10 anonim válasza:
Ha már egy éve jártok, akkor ismeritek egymást sok szempontból... Érintés, ölelés, puszi, csók (ez már mind petting)... A szerelmeskedés (nem szeretem a szex szót) ezekre épül. Ilyen értelemben nem tudod leválasztani valamennyi testi kontaktusról, erre nincs is szükség. Szerintem kezdd azzal, hogy a félelmeidet megosztod a barátoddal, mielőtt a testedet osztanád meg. Nem kell dátumot kitűzni, csak érezd jól magad, barátkozzatok egymás testével, beszélgessetek erről sokat, nekem ezek segítettek a gátlásaim és féleleim feloldásában.
2013. jan. 4. 16:04
 8/10 Lacika1234 válasza:
11%
ha te ilyen vagy ahogy leritad magadat, akkor szetem 1 stréber kottafej vagy, és véletlenül összeszedtél magadnak 1 pasit aki hasonlo adotságokal bir mint te, szoval hajd az életstilusod és változ meg öltözködj jol, lgy beválalos kicsit k*rvás f*sza frizura.. és annyit fogsz d*gni hoy lezsibbad a p*csád.! (Y)
2013. jan. 4. 16:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Kedves Lacika1234! A helyesírásodból ítélve nem vagy egy pszichológus ,mert ha az lennél nyilván tudnál írni hisz az egyetemre nem vesznek fel valakit ilyen borzalmas nyelvtani bakikkal. Emellett a szöveg értelmezéssel is vannak problémák. Mivel nem vagy egy pszichológus ezért kérlek ne analizálj azok alapján amit írtam. Az írási stílusom alapján lehet ,hogy következtettél arra ,hogy szeretek tanulni ,mert akarom valamire vinni az életben ,de külső adottságokba kérlek ne menjünk bele… Végezetül pedig ha te javaslatot tettél nekem akkor követném a példád! Én azt javasolnám a számodra ,hogy kicsit nézz magadba és kezd újra a 8. osztályt. További vitába nem kezdek bele ,mert nincs értelme max. megy a lefele mutató kéz.
2013. jan. 4. 17:47
 10/10 A kérdező kommentje:
A többi válaszolónak köszönöm! :) Megfogadom a hasznos tanácsokat!
2013. jan. 4. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!