Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiúknak is fontos, hogy...

A fiúknak is fontos, hogy kivel történik az első, mint a lányoknak?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 5. 22:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
3%

Lószart se számít. Semmi varázslatosság nincs benne, az első szerelmek az esetek többségében mindig a szemétben kötnek ki, nem is lesznek életre szólók. Főleg,hogy utána még a többség ki akarná élni magát szexuálisan, eregeti a "szárnyát"/farkát, és ugye még kiváncsi az ember más nők testi gyönyöreire is. TEhát az első az olyan átlépni való kategoria általában.

Jó egy prostival elveszteni szerintem, én ahhoz megyek, és nem érdekel abszolút, nem kell túllihegni.

Eleve szar ma már, ha úgy mutatkozol be a nődnek,hogy na én vagyok az a menőnek gondolt fickó, ako szűz mint a pi-csa.

Rohadtul nem az számít,hogy kivel van az első, hanem az,hogy van e szexuális tapasztalatod , átélted már az élvezet ezen forrását, megélted e már ezt az élmény vagy sem, illetve

hogy van e jelenleg elfogadható színvonalú partnered /feltéve ha neked egyáltalán kell olyan magad mellé/.

Sose a mult számít, hanem amit elértél, ami a jelenben megvan. Elsőre csak mult időben szoktak az emberek többsége visszagondolni. AZon meg túllesznek és kész...

2013. ápr. 6. 02:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem fontos..

17/F

2013. ápr. 6. 14:58
 13/14 anonim ***** válasza:

a férjem azt mondta, neki fontos volt, ezért várt az igazira. velem vesztette el a 21. szülinapja előtt 1 hónappal:)

27/N

2013. ápr. 11. 20:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen‼
2013. máj. 12. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!