11/22 anonim válasza:
Jobb ekkor elveszteni, mint pl 25 évesen nyűglődni aggszűzként.
12/22 anonim válasza:
Szánalmas,és hatalmas felelőtlenség,13 éves éretlen gyerekként,még 14-15 sőt a legtöbb esetben 16 évesen is korai,de a társadalom egyre lejjebb süllyed,legközelebb 10 évesek is szexelni fognak...
13/22 anonim válasza:
13 évesen még maradj meg a Ken babáknál
15/22 anonim válasza:
A mai világot látva már mindegy, hogy mit gondolunk. Sajnos...
16/22 anonim válasza:
ennyi idősen még biztos semmi élvezet nem lesz benne, nagy baromság lenne. lehet hogy úgy érzed, hogy elég érett vagy már hozzá és készen állsz, de jobb lenne ha még 2-3 évet várnál. nem fogod megbánni ha vársz. ne csinálj marhaságot
17/22 A kérdező kommentje:
NEM ROLAM VAN SZO!! Csak kivancsi voltam masok velemenyere. 19 vagyok:D De koszonom a valaszokat,szerintem is korai,csak mondja a 13 eves tesom,hogy az osztalytarsa nem szuz..
2013. ápr. 5. 22:33
18/22 anonim válasza:
Mi a gond azzal, ha olyan fiatalon nem szűz már? Tapasztalatból mondom, hogy sokkal, de sokkal sz*r*bb 20 felett totál tapasztalatlannak lenni, és kimondottan akkor, ha férfi az illető, mert így kutyának nem kell. Minél gyorsabban át kell esni ezen, nincs mese.
19/22 anonim válasza:
Khm...no szóval. 19-nek mondod magad...a helyesírásod nem ezt sugallja, de k*rva mindegy. 13 évesen elveszteni a szüzességet??? Jóóóó nagy r*banc lesz az "illetőből", már bocs. -.-
20/22 A kérdező kommentje:
Draga utolso, telefonrol vagyok es nem tudok ekezetetirni-.-
Szerintem is korai!
2013. ápr. 6. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!