Szerintetek mikor/melyik korben jó elveszteni ilyen 13-15 vagy inkább 20 év és a fölött?
Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 18:29
2/10 anonim válasza:
Sosem jó túl sok pénzt elveszíteni.
4/10 anonim válasza:
A kettő között. 13.... úgyvan...
5/10 anonim válasza:
13-15 túl korai.
20 felett meg nem mondanám, hogy késő, de azért a legtöbben ennyi idős korra már átesnek rajta.
A legjobb 16-18 éves kor, de valójában meg a testi és lelki érettségtől és felkészültségtől függ, hogy kinek mikor a legjobb.
6/10 anonim válasza:
17-20
alatta korai, és sok későbbi negatív hatása lehet
fölötte meg már nehezebb, vagy szégyelli az illető, h tapasztalatlan, és ennek issza a negatív következményeit
de inkább 20 fölött, felnőttként
7/10 anonim válasza:
14 évesen unokatesóm szült, szóval ha csak ez a két kategória van, mindenképp a második. De én is inkább mondanám a 17-20-as kategóriát...
8/10 anonim válasza:
Inkább fiatalon, 13 korai és nem is legális de 14 már oké.
Nekem ha lett volna rá lehetőségem akkor elvesztetem volna 14 évesen de most itt vagyok 22 évesen és szüzen. A 18 évesen meg javában...
10/10 anonim válasza:
a mai fiataloknal 20 ev vagy efolott!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!