Hogy közöljem vele, hogy vele szeretném elveszteni?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, de van egy fiú, akiben nagyon megbízom, ismerem már egy ideje, és úgy érzem, ő megfelelő partner lenne, vele szeretném megtenni. Kavartunk már, és elég erős érdeklődést mutatott irántam. Viszont eléggé félénk srác, és túl rendes ő ahhoz, hogy csak úgy lefeküdjön vele. Ahogy megismertem, nem tartaná valahogy fair dolognak. Ő amúgy 17, én 15, lassan 16. Köszönöm, nem kérek az olyan válaszokból, hogy menjek babázni, ne legyek már most k..va, és a tipikus ilyen hozzászólásokból.
Nem azért szeretném elveszíteni, mert most mindenki azt teszi a korosztályomban, és olyan menő. Az értelmes válaszokért előre is köszönet. :)
2013. márc. 12. 17:22
2/5 anonim válasza:
Több leszel azzal, hogy ezt megteszed?
3/5 anonim válasza:
Szerintem meg fogod banni... Meg gondolkozz el ezen..:) 16/L
4/5 anonim válasza:
15 éve gyerekként csak úgy egy pasinak szét tennéd a lábad,mert érdeklődik irántad?hát téged nem neveltek rendesen az tuti
5/5 anonim válasza:
Érdekes velem is több szűz lány is elakarta már veszíteni, de mindig sikerült észhez térítenem őket. Én is félénk, kedves fiú vagyok, talán ezért is engem választottak volna, de szerencsére időben észhez tértek a lányok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!