Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy nem akarom elveszteni házasság előtt?

Figyelt kérdés

15/L

szerintetek fura? vagy normális? hetero vagyok (csak a miheztartás végett)

baj van velem?

köszi a válaszokat:)

2013. febr. 23. 22:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj, ha most így gondolod. Csak vigyázz, nehogy azért házasodj, mert addig nem lehet.
2013. febr. 23. 22:02
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal vagy még, ez lehet változni fog, főleg ha majd úgy érzed, megtaláltad a nagy Ő-t. Ha ez 17-18 évesen következik be, gondolom csak szex miatt nem akarsz majd házasodni.

Egyébként miért döntöttél így?

2013. febr. 23. 22:10
 3/20 A kérdező kommentje:
elvi kérdés:)
2013. febr. 23. 22:11
 4/20 A.Romanov ***** válasza:
72%
Szerintem tök jó :) Én is így akarom, aztán meglátjuk mi lesz... De saját döntésem, nem erőltette rám senki csak így döntöttem :)
2013. febr. 23. 22:12
 5/20 anonim ***** válasza:
60%

Butaság...

Egy egészséges kapcsolatban van szex!

2013. febr. 23. 22:12
 6/20 anonim ***** válasza:
59%

Sokan gondolják így, szerintem butaság. Ezt két dologra alapozom:

Egyrészt beszéltem olyanokkal, akik házasságban vesztették el. Nagymamám például, akkor ugye még nem volt divat a házasság előtti szex. Férjhez ment, dúlt a nagy szerelem, és házasság után derült ki, hogy nem illenek össze az ágyban. Egy életet leéltek úgy, hogy pocsék szexuális életük volt.

Másrészt a saját példám. Az első partnerem borzasztóan rossz volt az ágyban. Én meg csak lestem, hogy ugyan mit élveznek ezen az emberek? Később, mással jöttem rá arra, hogy ez valójában mennyire csodálatos dolog.

Persze lehet az, hogy pont jól jön össze és a férjeddel csodálatos életetek lesz szexuálisan is. De azért erre nem olyan nagy az esély..

2013. febr. 23. 22:13
 7/20 anonim ***** válasza:
96%

Valamennyire dicséretes,hogy nem fekszel össze mindenkivel.

De mi van,ha csakis házasság után derül ki,hogy a partnered nem jó az ágyban? Az egész házasságotoknak véget vethet a dolog..

Vagy beleugorhatsz egy átgondolatlan kapcsolatba a vágy miatt.

2013. febr. 23. 22:14
 8/20 anonim válasza:
54%
Kérdező!Szerintem nagyon jól teszed.Nem veszítessz te azzal semmit hogy házasság előtt nem bújsz ágyba vkivel.Amúgy is mi nők nem azért szeretünk egy férfit mert jó az ágyban ha nem önmagáért.+Elkerülsz egy csomó nemibetegséget vagy nem kívánt teherbe esést
2013. febr. 23. 22:26
 9/20 A.Romanov ***** válasza:
57%
De kis szellemileg inaktív aki lepontoz :D mi a jó csudának? Majd te megmondod mit csináljak :D hát megáll az ész, gratula ;)
2013. febr. 23. 22:27
 10/20 anonim ***** válasza:
83%

Az teljesen alap dolog, hogy nem fekszik össze akárkivel az ember lánya. Pláne nem ennyi idősen.

Viszont én abból a szempontból nem várnék a házasságig, hogy mi van ha utólag derül ki, hogy nem jó az újdonsült férjeddel szexelni? Szerintem ez fontos. És persze, nem az az első, de én pl. nem maradnék olyan pasival akivel nem jó.

25/N

2013. febr. 23. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!