Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy nem akarom elveszteni házasság előtt?

Figyelt kérdés

15/L

szerintetek fura? vagy normális? hetero vagyok (csak a miheztartás végett)

baj van velem?

köszi a válaszokat:)

2013. febr. 23. 22:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmi véleményem nincsen. Nem gáz, ez a te döntésed.
2013. febr. 23. 22:38
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is így gondoltam, hogy nem akarom megbánni ezért majd csak az igazival.

De most van barátom és nagyon szeretem kívánom. Bár még nem feküdtem le vele mert kell egy kis idő. Legalább fél év.

Ha lesz olyan párod akit akarsz és szerelmes vagy akkor majd megváltozik ez a kép. De mind szép és jó amit gondolsz erről, csak van-e olyan férfi aki megvár?!

2013. febr. 23. 23:07
 13/20 anonim ***** válasza:
A te döntésed nincs vele semmi baj. Azért ma már nem ez az átlag hozzáállás:)
2013. febr. 24. 00:41
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

hát ez a te döntésed, ami semmiképpen sem elítélendő. de én nem mertem volna így zsákbamacskát venni. biztosra mentem = olyan férfihoz mentem hozzá aki jó az ágyban:)

nem mertem volna megkockáztatni a szex miatt egy válást.mert ha így egy pár nem illik össze, ott ette meg a fene az egészet.

26/N

2013. febr. 24. 03:25
 15/20 anonim ***** válasza:
45%
Maximálisan tiszteletre méltó! Csak becsülni lehet Téged ezért a gondolkodásért!!!
2013. febr. 24. 09:10
 16/20 anonim válasza:
62%

Nem jó ötlet. Szserintem kevés férfi van aki várna addig mert ha utána meg kiderül hogy rosz a szex akkor az váláshoz vezethet.

Én csak akkor vennélek el így feleségül ha te lennél álmaim nője minden értelemben.

2013. febr. 24. 09:16
 17/20 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek:))
2013. febr. 24. 18:44
 18/20 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem is nagyon tiszteletre méltó. Ha valaki azért szakít veled, mert nem fekszel le vele, akkor örülj neki, megúsztál egy későbbi csalódást! Ha valaki tényleg szeret, megvár. Nem könnyű döntés, drukkolok!

21/f

2013. febr. 25. 16:32
 19/20 anonim ***** válasza:
54%
Ez a te döntésed. De miért érdekel mások véleménye? Neked nincsen?
2013. febr. 26. 20:09
 20/20 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem rossz ötlet.

23 éves vagyok, és 5 emberrel feküdtem le eddig. Mindegyik más, mindenkitől lehet tanulni valamit. A szex túl fontos része az életnek ahhoz, h zsákba macskát játsz, és bizony nem mindenkivel túl jó. NEm elég gyakorolni, kell hozzá a megfelelő ember is. A puding próbája pedig az evés...

2013. márc. 8. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!