Miért van az hogy a mai leggtöbb 15-16 éves lányok mindenkivel lefekszenek aki egy kicsit is odafigyel a kinézetére? 15/f
Az egész észrevétel úgy kezdődött hogy felkerültem közép iskolába....rám írt egy lány hogy tetszek neki ezzel nincs is semmi baj csak utána egyből a lényegetért 2napja ismertem de már leakart velem feküdni.
Most évvégefelé kb 13 lánnyal volt ez persze más más iskolákból.És melegnek néznek azért mert én nem futó kapcsolatba akarom elveszteni a szüzességem.
Tényleg nem minden lány ilyen de nagyon sokan,én is most lettem gimis és az évfolyam fele ilyen.:$
És sztem ne törődj azzal ha le melegeznek.:)
15/L
Ezért írtam hogy a leggtöbb^^ de nem mind.
Hát engem nem az zavar hogy lemelegeznek hanem ilyet és hasonlókat terjesztenek az olyan lányoknak akikkel elbírnék kezdeni egy komolyabb kapcsolatot:\
Muszáj ilyen hülye hangulatjeleket használni? A smiley még oké, de ez, hogy: ^^ most komolyan mit jelent?
Középiskola egyben van, ezt csak azért emeltem ki külön, mert ezt igazán tudnod kéne, rosszul fogalmazol, kihagysz betűket... Csodálom, hogy van annyi eszed, hogy nem akarsz már 15 évesen ész nélkül "párosodni".
Mellesleg szerintem melegnek azért nézhetnek, mert ahogy írod, "adsz a külsődre", és ugye vékony a határ az "adsz a külsőre" és a metrószexualitás között. Egy csomó 15 éves srác van, aki szűz még, és valahogy mégse nézik melegnek őket.
A kérdésed pedig, hogy "Miért van az hogy a mai leggtöbb 15-16 éves lányok mindenkivel lefekszenek aki egy kicsit is odafigyel a kinézetére?" egyenesen vérlázító. És már csak nem is azért, mert képtelen vagy itt is normálisan megfogalmazni egy mondatot: "legtöbb mai 15-16 éves lányok" - ez értelmetlen.
És nagy a különbség a "le akarna feküdni" és a "lefekszik" között. A kérdésedből, és a leírásodból süt az, hogy beszűkült vagy, igénytelen (nem érdekelnek a kifogások, hogy gyorsan gépeltél, vagy telefonról írsz, szerintem erre nincs mentség), és felteszem, a műveltséged sem kiemelkedő. Mindezek alapján azt mondanám, hogy én 15 éves lányként soha a közeledbe sem mennék.
Különben is... Az egész kérdés csak arra volt jó, hogy elmondhasd, milyen sok lány akart lefeküdni veled, nem?
Egyszer már leírtam, de az is csoda, ha ezt végigolvastad, mindenesetre feltüntetem:
15/L
15/l nem kell mindent elhinni amit az interneten olvasol. És ráhibáztál "Különben is... Az egész kérdés csak arra volt jó, hogy elmondhasd, milyen sok lány akart lefeküdni veled, nem" illetve! nem mert még arra hogy ő mennyire add a külsejére, hogy milyen jó csávó.
Hagyjuk már ha tényleg így lenne, szerinted itt írogatna? Meg ha ennyire menő csávó, akkor mért nem sétál mondjuk oda simán azokhoz a csajokhoz akikkel össze akar jönni elmondása szerint, és magyarázza el nekik hogy nem meleg, csak nem akar bárkivel lefeküdni, ahelyett hogy itt rinyálna mint egy csecsemő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!