Attól, hogy ha kicsi van neki még lehet élvezhető a szex?
1 hete vagyunk együtt a barátommal, még nem volt köztünk szex, se petting. Attól félek, hogy kicsi van neki, és majd nem fogom élvezni a szexet vele. Pedig nagyon szeretem őt. 172 cm magas és 64 kg, tehát nem egy nagy darab fiú. De ugye ettől még lehet nagy neki?
22/L
Volt kis farkú pasim, és (bocs srácok) NEM volt jó vele maga az aktus. Jól nyalt meg minden, de alig éreztem valamit, amikor bennem volt, igaz nem is tartott sokáig, 5-6 perc alatt elsült, hiába próbálkoztunk.
Akárki akármit mond, igenis számít a méret.
nekem is volt kisfarku pasim, mégis éreztem mindent. lehet mert nem egy fekete lyuk tátong alattam.
a méret nem számít.
nahát 1 hete vagytok együtt? az még semmi, eltöltött idő alapján, szinte 1 perc, de komolyan már a szexen jár az eszed, oké, attól függ mit akarsz, ezek szerint csak azt, akkor ne húzd az időt
1 hét? szereted? ja még szerelmes sem vagy, akkor hogyan is szereted? nem tudom ebben az egész kiírásban csak a farok méret volt lényeg, hogy mekkora van neki, hát kérdezd meg, ha nem fele meg, akkor választhatsz
és ezek után csodálkozom, szegény fiúk miért lesznek ilyenek, b.assza meg most már értem, nagyon sajnálom őket, de komolyan N
az 5.nek senki se higgyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!