Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Attól, hogy ha kicsi van neki...

Attól, hogy ha kicsi van neki még lehet élvezhető a szex?

Figyelt kérdés

1 hete vagyunk együtt a barátommal, még nem volt köztünk szex, se petting. Attól félek, hogy kicsi van neki, és majd nem fogom élvezni a szexet vele. Pedig nagyon szeretem őt. 172 cm magas és 64 kg, tehát nem egy nagy darab fiú. De ugye ettől még lehet nagy neki?

22/L

2013. ápr. 3. 15:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%
Kérdezd meg tőle szerintem. Biztosan örülni fog, hogy egy ilyen f@szmániás csajt adott neki az Isten.
2013. ápr. 3. 15:57
 12/29 anonim ***** válasza:
21%
jajj, ha meg nem akar szexelni a csaj akkor az a baj....
2013. ápr. 3. 15:58
 13/29 anonim ***** válasza:
45%

Volt kis farkú pasim, és (bocs srácok) NEM volt jó vele maga az aktus. Jól nyalt meg minden, de alig éreztem valamit, amikor bennem volt, igaz nem is tartott sokáig, 5-6 perc alatt elsült, hiába próbálkoztunk.

Akárki akármit mond, igenis számít a méret.

2013. ápr. 3. 16:00
 14/29 anonim ***** válasza:
50%

nekem is volt kisfarku pasim, mégis éreztem mindent. lehet mert nem egy fekete lyuk tátong alattam.

a méret nem számít.

2013. ápr. 3. 16:03
 15/29 anonim ***** válasza:
46%
Annak, akinek a méret számít, úgy ki van tágulva a pinája, mint dédkeresztanyámnak. A méret nem számít.
2013. ápr. 3. 16:06
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

nahát 1 hete vagytok együtt? az még semmi, eltöltött idő alapján, szinte 1 perc, de komolyan már a szexen jár az eszed, oké, attól függ mit akarsz, ezek szerint csak azt, akkor ne húzd az időt

1 hét? szereted? ja még szerelmes sem vagy, akkor hogyan is szereted? nem tudom ebben az egész kiírásban csak a farok méret volt lényeg, hogy mekkora van neki, hát kérdezd meg, ha nem fele meg, akkor választhatsz

és ezek után csodálkozom, szegény fiúk miért lesznek ilyenek, b.assza meg most már értem, nagyon sajnálom őket, de komolyan N

2013. ápr. 3. 16:07
 17/29 anonim válasza:
70%
Nekem is volt (kb 13 cm), én is éreztem, de hüvelyi orgazmust csak egy nagyobb tudott okozni. Szóval azért mégis csak számít a méret.
2013. ápr. 3. 16:08
 18/29 anonim válasza:
51%
Szerintem nem az számít,hogy mekkora. Egyáltalán nem. Jó persze azért vannak különleges esetek de ez hülyeség. Az a fontos,hogy hogyan használja és mennyire vagytok egymásra hangolva!Akinek meg csak ez számít annak elég nehéz lesz olyan párt találni akinek megfelelő a méret és még egy hullámon is vannak. :)
2013. ápr. 3. 16:08
 19/29 anonim ***** válasza:
58%
Nem kicsi a p.csöm, meg semmi ilyesmi, de azoknak a lányoknak címezném a kérdést, akiknek számít a méret, hogy akkor ti annyira tökéletes mellű, csípőjű, fenekű lányok vagytok, akik egyértelműen ezt kimerik jelenteni? Mert akkor Nektek is fel kell ám kötni a műbránert, ha ennyire felvállaljátok a véleményeteket?!
2013. ápr. 3. 16:11
 20/29 anonim ***** válasza:

az 5.nek senki se higgyen!

[link]

2013. ápr. 3. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!