Hány éves korban nem korai elveszíteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
lécc mondjatok 1-2 példát .... meg konkrétan arra gondoltam h ti hány éves korotokban veszítetétel és hol!!! és evvel nem akarok senkit se megbántani vagy megsérteni.. mert egyáltalán nincs szándékomban csak 1-2 "tanácsot" szeretnék tőletek kérni... léccike segítsetek:$2008. jún. 11. 21:49
21/24 anonim válasza:
Velemenyem szerint 16 -17 eves kor mar nem korai de ez tolled is fugg hogy menyire vagy-e felkeszulve ra es persze hogy eleg erett vagy -e!
22/24 anonim válasza:
Velem minél előbb...
Valaki mással minél később...
23/24 anonim válasza:
*nagyon régi kérdés, tudom*
Szerintem 18 éves körül okés. Persze szerintem okés a kicsivel előbb is, ha komoly a kapcsolat, meg tényleg komolyan gondolják a felek a dolgot, az egész párkapcsolati dolgot. De csak azért elveszíteni akár 15 évesen (vagy bármikor igazából), hogy azt mondhasd, hogy már nem vagy szűz...
Szóval szerintem 17-18 éves korban okés, ha tényleg komoly kapcsolatról van szó. ^^
24/24 anonim válasza:
Szerintem nem éretlen aki várni akar vele, sőt! Azt hiszem itt csak az agyi érettség a fontos. Nyilván a testi felkészültség alap, de senki sem ciki, aki nem 15,16 de mégcsak nem is 18 évesen veszti el! Mért lenne ciki? Mért lenne korai? Ez nem egy trófea! Tisztelem azt az embert, akinek van méltósága, és nem megy bele semmibe mások unszolására, vagy hogy "mit fognak szólni?" Kit érdekel? Nem az ő életük. Az enyém, ezek az én döntéseim. Sosem voltam birka. Úgyis érzed azt, hogy mikor akarod, és mikor vagy kész rá. Ha ennek a kettőnek meg van az összhangja, akkor csak anyád tarthat vissza :D (Ezt egy esetleges idetévedőnek írtam. Kérdező, azt hiszem neked már nem aktuális.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!