Hány éves korban nem korai elveszíteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
lécc mondjatok 1-2 példát .... meg konkrétan arra gondoltam h ti hány éves korotokban veszítetétel és hol!!! és evvel nem akarok senkit se megbántani vagy megsérteni.. mert egyáltalán nincs szándékomban csak 1-2 "tanácsot" szeretnék tőletek kérni... léccike segítsetek:$2008. jún. 11. 21:49
11/24 anonim válasza:
ne ertsetek felre, nem dedosnak vagy mittom (18 vagyok), csak ugy lelkileg neha...talan anyukamek elvei miatt...nem tudom szerintem akkor kell, ha mindketten ugy erzitek eljott az ideje
12/24 anonim válasza:
Szia! Nem feltétlenül korfüggő, persze itt nem a 13 éves kislányokra gondolok, de egy lány érzi azt, hogy mikor áll készen nem csak testileg, hanem lelkileg is. Ha már egy kis bizonytalanság is van benned, mert mondjuk egy olyan helyzetben vagy, akkor sztem már nem szabad belemenni. Az egyéjszakás kalandot pedig sztem el is lehet felejteni, mert nincs annál rosszabb élmény, úgy elveszteni a szüzességedet, főleg ha nem vagytok szerelmesek. Mindenképpen várj addig, amíg nem lesz egy olyan srác veled akit szeretsz és már egy ideje együtt vagytok..
13/24 anonim válasza:
Az előttem lévőnek: Értem! Én csak annyit tanácsolok, hogy sose bizz meg senkiben 100%osan!!!!!!!!!!!!!Csak egy jó tanács...
14/24 anonim válasza:
Én 20 voltam és nem bánom, hogy nem korábban tettem meg. Szerintem nem véletlen,hogy 18 évtől vagyunk nagykorúak. Az előtt is érett voltam én is, de úgy gondolom,hogy így tudtam igazán élvezni. Ez ilyenkor már "felnőtt" szeretkezés, ha lehet ilyet mondani.
15/24 anonim válasza:
en 12 eves voltam egy bulin voltunk es egy 14 eves csajal veszitettem el es nem bannom maert most 18 eves vok es anyi tapasztalatott szereztem azalat a 6 ev alat h mar ha csak arra megyek h a csajt fel huzzam eleg par perc es kessz de igaz meg eddig senki se panaszkodot na ertem a dolgom. ja egy picit el kallandosztam szerintem min 13 eves legyel
16/24 anonim válasza:
Elottem ironak: eleg problema, hogy te csak arra mesz, hogy felhuzz egy csajt... en szegyelnem magam a helyedben!!
Az a velemenyem, hogy amikor ugy erzed, hogy teljes mertekben szeretned akkor menj csak bele. Ha pedig a fiu surget akkor nem is jelentesz neki sokat. En 19 vagyok es meg szuz, bar 1 eve lett volna lehetosegem lefekudni egy idosebb lannyal, de nem tettem, mert azon kivul, hogy kedveltem nem ereztem tobbet iranta. Megbantam volna, ha akkor megtesszuk!!
Nem kell sietni azt javaslom en is ;)
17/24 anonim válasza:
20 évesen. Első barátnőmmel. Későinek számít.
18/24 anonim válasza:
én 13éves koronban:S és nem bántam meg;) most 16vok és azóta élvezem a sexet!!!!
19/24 anonim válasza:
ez attól függ hogy ki mennyire érett. valakinek még 19évesen is korai de valaki már 15évesen érett rá. Átkell gondolni ezt is. meg azt is h milyen komoly a kapcsolat. én 3hónap után feküdtem le a barátommal 16évesen és egyáltalán nem bántam meg sőt! alig vártam! és azota is isteni a szex és már lassan 3éve együtt vagyunk.
20/24 anonim válasza:
én 15 évesen.Igazából nem bántam meg,mert 3 évig együtt voltunk az akkori barátommal,de így visszagondolva nagyon kislány voltam még akkor ehhez.
De ez bizonyára egyén- és helyzetfüggő,az mindenesetre biztos h 13-14 évesen korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!