Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány éves korban nem korai...

Hány éves korban nem korai elveszíteni a szüzességet?

Figyelt kérdés
lécc mondjatok 1-2 példát .... meg konkrétan arra gondoltam h ti hány éves korotokban veszítetétel és hol!!! és evvel nem akarok senkit se megbántani vagy megsérteni.. mert egyáltalán nincs szándékomban csak 1-2 "tanácsot" szeretnék tőletek kérni... léccike segítsetek:$
2008. jún. 11. 21:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
2%
Minél előbb annál jobb!
2008. jún. 11. 21:55
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen vesztettem el, és meg is bántam... Korai volt... Elöszőr a szexet 18évesen élveztem.
2008. jún. 11. 22:00
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondanám 17 éves kor alatt ne.

Viszont én 14 voltam mikor elvesztettem, de az egy éves kapcsolat volt, és utána is együtt voltunk még 5 évig, tehát nem bántam meg, de korai volt, ez tény.

2008. jún. 11. 22:18
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
En 18 leszek osszel, es meg szuz vagyok...van baratom 9 honapja, es nagyon sokat jelent nekunk "EZ". Nekem alapol, mert szerintem eleg gaz a ferjed szembe nezni 2 gyerek utan, ha egy olyan embernek adtad oda aki az utcan mar meg sem ismer... szerintem gondold at h mikor hol kivel...ha megvan a kivel (es biztos vagy benne) akkor gondolkozz a mikoron ha ez is megvan csak utana a hol-on, de ez olyan hely legyen ahol nyugton vagytok, es nem kell pikk pakk tulesni a dolgon, gondolom neked az elso, nem kell esietni...szerintem erdemes varni, nem fut el a vonat... SOK SIKERT:) udv
2008. jún. 11. 22:45
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 voltam és egy éve jártunk már aztán nyáron a Balatoni szobánkban, nagyon jó volt azóta is együtt vagyunk:DSzerintem ez a kor már elegendő volt, de ha rajtam múlott volna lehet vártam volna még egy évet..
2008. jún. 11. 22:48
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 múltam, már nyolc hónapja együtt voltunk, és még most is (több, mint 3 éve. Nem bántam meg, nem is féltem előtte, csak amikor tényleg ott volt, hogy akkor most továbblépünk. Szerintem 16 alatt nem lehet valaki érett a dologra, mert ezt lelkileg is át kell élni, és nagyon kellenek hozzá az érzelmek. Én már az elején éreztem, hogy ő lesz az, akinek odaadnám. És elítélem azokat, akik csak úgy lefekszenek valakivel, hogy ne legyenek szüzek, mert az "ciki", és azokat is, akik versenyt űznek a szexből. Azt nem, aki normális kapcsolatban gyűjt tapasztalatokat, még ha többen is (nem egyszerre).
2008. jún. 11. 23:02
 7/24 anonim válasza:
100%
Én 18 múltam akkor, és azt mondom, hogy későn, mert akkor is csak azért, hogy "ugyan már, nehogy szűz maradjak..." 15 éves koromban csak a szex kedvéért is élveztem volna, de 18 évesen már bántam, hogy megtettem, mert hiányoztak az érzelmek, és eléggé megviselt a hiányuk. Ha szerelem is van, meg ész is, akkor minden ok, nem kell a naptárt nézni.
2008. jún. 12. 07:33
 8/24 anonim válasza:
100%
Én 15 voltam mikor elvesztettem,és nem bántam meg! Ennek neked kell felkészültnek lenned a megfelelő partnerrel!Én ahogy irtam 15 évesen vesztettem el, és még mindig azzal a pasival avgyok hiába volt köztünk már szakitás is. Szerintem az hülyesé hogy az esküvőig várni kell meg ilyenek. Ez az egész nem erről szól!Hanem a vágyaidról hogyte felkészült vagy és hogy akarod! Ha esetleg olyan pasival történik meg akivel utánna nem is maradsz együtt életed végéig akkor se kell bánnod mert az adott pillanatban és helyzetben élvezted, akkor minek kéne megbánni? És az egyik előttem ironak azt mondanám hogy a mai pasik nem hiszem hogy olyanok hogy várnak az esküvőig egy lányra... és ha a pasi nem olyan akkor neked mért kéne azon görcsölni hogy azzal feküdj le akkihez hozzámész????De sok sikert!
2008. jún. 12. 10:04
 9/24 anonim válasza:
100%

Én 16 voltam, mikor elvesztettem. Nem bántam meg, mert szerettem a srácot, viszont mikor rájöttem, hogy neki más nem is jár a fejében, leléptem.

Tényleg annyi a dolog nyitja, hogy ha érzed, hogy szerelmes vagy és kívánod a srácot, és megbízol benne (ez is fontos!), akkor nyugodtan add át magad a testi örömöknek, ez nem korfüggő, nem menő, nem ciki, a Te magánügyed! Az ne zavarjon, ha esetleg később csalódsz és mégsem ő lesz a férjed meg a gyermekeid apja, mert sajnos ez bőven benne van a pakliban. Azért nagy szerelemből kevés van az életben, a többi esetleg csak vonzalom és ezt a pasik is tudják, szóval nem lesz később belőle bajod. Ha esetleg olyan pasival hoz össze később a sors, akit zavar, ha nem vagy szűz, akkor menekülj!:) Általában az ilyen pasik azok, akik fűvel-fával lefeküdtek előtted:)

2008. jún. 12. 11:14
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Utolso elottinek: En BIZTOS vagyok benne h varna ram...tobbszor megbeszeltuk oszinten...es tudom azt h O barmikor belemenne, de ha en nem megyek bele akkor O nem fogja eroltetni...es nem azert nem megyek bele, mert nem bizom meg benne, mert ha van ember a Foldon akiben megbizom 100% akkor az O...es az erzelem meg a szenvedely megvan...meg volt mar koztunk sokminden, viszont en meg varnek vele, mert "gyereknek" erzem magam kicsit...
2008. jún. 12. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!