Hány éves korban nem korai elveszíteni a szüzességet?
Én azt mondanám 17 éves kor alatt ne.
Viszont én 14 voltam mikor elvesztettem, de az egy éves kapcsolat volt, és utána is együtt voltunk még 5 évig, tehát nem bántam meg, de korai volt, ez tény.
Én 16 voltam, mikor elvesztettem. Nem bántam meg, mert szerettem a srácot, viszont mikor rájöttem, hogy neki más nem is jár a fejében, leléptem.
Tényleg annyi a dolog nyitja, hogy ha érzed, hogy szerelmes vagy és kívánod a srácot, és megbízol benne (ez is fontos!), akkor nyugodtan add át magad a testi örömöknek, ez nem korfüggő, nem menő, nem ciki, a Te magánügyed! Az ne zavarjon, ha esetleg később csalódsz és mégsem ő lesz a férjed meg a gyermekeid apja, mert sajnos ez bőven benne van a pakliban. Azért nagy szerelemből kevés van az életben, a többi esetleg csak vonzalom és ezt a pasik is tudják, szóval nem lesz később belőle bajod. Ha esetleg olyan pasival hoz össze később a sors, akit zavar, ha nem vagy szűz, akkor menekülj!:) Általában az ilyen pasik azok, akik fűvel-fával lefeküdtek előtted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!