Sok 20 évnél idősebb szűz van?
Figyelt kérdés
Hogy nem jött még össze nekik?2013. márc. 31. 12:25
11/34 A kérdező kommentje:
Olyan oldalt próbálj ahol csak szeretőt keresnek a MILF ek :DD az bejövős állítólag :P
2013. márc. 31. 13:10
12/34 anonim válasza:
Nem csak a szüzességemet akarom elveszteni már, hanem jól esne egy kis szeretet is.
13/34 anonim válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy én személy szerint nem olyan felületes "kapcsolat"-ra vágyom, amiben sokan élnek manapság. Ezért is sokkal nehezebb megtalálni a megfelelő embert. Neten nem igazán ismerkedem, túlzottan a külsőségekre hajtanak sokan, nem beszélve arról, hogy rettentően kevés a normális ember. 22l
14/34 anonim válasza:
Hiába vagyok normális, netes ismerkedőn a kutyának se kellek :D ja de... a gayek folyamatosan próbálkoznak :) kicsit lehangoló
15/34 anonim válasza:
Ne aggódj, én 19 évesen vesztettem el. Aztán 3 évig az az egy nő volt az életemben, akivel elvesztettem, a barátnőm. Aztán közben elkezdtem egy kis önbizalmat szedni magamra, mert hát én se vagyok egy nagy szám, gazdag meg pláne nem, és láss csodát: nem hazudok a következő 3 éven belül már 30 különböző nővel töcsköltem, úgy, hogy ebből a 3 évből 2-ben párkapcsolatban voltam 3 nővel. Szal egy év alatt jött össze a java. Most perpill egyedülálló vagyok és kb 4 hónapja nem sz*xeltem, de ez részben annak is betudható, hogy közbejött néhány dolog és betett nekem az élet. De majd lesz jobb is, és akkor hátha megint folyt. köv. Szóval ne add fel te sem :)
16/34 A kérdező kommentje:
Amúgy csak az első legyen meg utána megy :D
2013. márc. 31. 13:20
17/34 anonim válasza:
Nem aggódom, egyszer úgyis megtörik a jég. Csak már fura érzés 23évesen szüznek lenni. Meg ha vki kérdezi akkor mindig kamuzok... Meg már kezdem azt érezni, hogy velem van a baj :S
18/34 anonim válasza:
elég sok van szerintem!
én eddig akikkel randizni kezdtem mindig éreztették velem, hogy csak a szexre hajtanak.. semelyiküket sem érdekelte, hogy ÉN kivagyok, így még esélyt sem adtak arra, hogy beleszeressek az egyikbe, én meg érzelmek nélkül nem fogok senki ágyába ugrani :/ aki pedig a külsőmön kívül más iránt is érdeklődött, kiderült, hogy barátnője van :( kapcsolatot meg nem akarok tönkre tenni.
De még ezernyi ok lehet.. Sajnos manapság hulladéknak nézik a szüzeket, pedig egyszerűen legtöbbjük csak szerelemből akarja elveszíteni. A szerelem pedig nem jön manapság olyan könnyen... :/
a társkereső nekem nem valami "romantikus" :D de egyszer voltam fent és az első pasi akivel találkoztam 15 cm-t hazudott magáról. Le is regisztráltam...
19/34 A kérdező kommentje:
Utolsó : itt a lehetőség ismerkedj itt :D hátha egymásra találtok :D
2013. márc. 31. 13:38
20/34 A kérdező kommentje:
De a miskolci csajok rám is írhatnak :D
2013. márc. 31. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!