Baj ha egy 17 éves fiú szűz még?
Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 06:30
12/14 anonim válasza:
Nem baj. Én is szűz vagyok és nem adom oda a szüzességem az első nőnek aki az utamba kerül. Az paráznaság lenne.
13/14 anonim válasza:
Nem baj!Sőt,vannak olyan lányok,akik kizárólag az ilyen pasikat társaságát keresik.
Én személy szerint(17/L) szűz vagyok és olyan fiúval szeretném elveszíteni,aki viszont az és akit szeretek.
Engem kiborít,ha egy srác nem szűz és össze akar jönni velem.Ilyenkor olyan érzésem van,hogy az illető nem érdemel meg engem,ráadásul már használt...általába a fiúknak vannak ilyen igényei,de számos lánynak is.Szerintem ez normális.
Nem hiszem,hogy nem volt rá alkalmad.Egyszerűen olyan érzésed volt,hogy egy normális csajjal szeretnéd az elsőt,ha pedig eddig tartogattad magad,várd ki,míg eljön az a lány az életedbe.Érdemes lesz várni,hidd el. ;)
14/14 anonim válasza:
már hogyne lenne az! Gratulálok az ilyenek miatt megy válságba ez az ország! Te hülye vagy? Hogy jut ilyen eszedbe?? :DD Gondolkodj már! Használd a fejed, ne a nyelved, a fejed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!