Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Leginkább a szűz lányokhoz...

Leginkább a szűz lányokhoz szólna ez a kérdés. Fiú vagyok, lehet egy (több) kérdésem?

Figyelt kérdés

Jó tudom, ez hülyén hangzik, de nem volt jobb ötletem mit írjak oda.

Szóval az érdekelne, hogy ti ezt hogy élitek meg. Féltek attól, hogy milyen lesz az első? Van tervetek, vagy valami elképzelésetek, hogy hogyan, mikor szeretnétek?

A szüzesség számotokra teher vagy áldás?

Olyan is írhat aki már nem szűz, lényegében ugyanezek e kérések csak múltidőben és még annyit hozzá tennék, hogy úgy történt-e a dolog ahogy elképzeltétek? Nem bántátok meg, hogy akkor, ott és úgy történt, ahogy?

Ha kort is írtok, azt itt megköszönöm!

Szóval előre is köszi a válaszokat!

Egy kíváncsi Fáncsi.

2013. márc. 28. 18:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
60%

Képzeld,én is voltam szűz...

Nem gondolkodtam semmin,amíg egyszer nem szexeltem.Az óta sem gondolkodom nagyon,csak ösztönösen élem az életem.

2013. márc. 28. 18:33
 2/17 anonim ***** válasza:

Nem félek, dehogy tervezek, tejóóég, spontán vagyok...

Egyik se, minek kell ennyire drasztikusan drámainak lenni?! mert ez annyira számít ? csak egy állapot...

L/15

2013. márc. 28. 18:34
 3/17 anonim ***** válasza:
57%

A szüzesség nem érdem csak egy állapot.- Szerintem.

Nem félek, bár nincs barátom (nem is volt)de mondjuk közvetlenül előtte izgulnék egy kicsit.

25éves korom felett biztosan átoknak érezném, de most még jól megvagyunk egymással.

15/L

2013. márc. 28. 18:47
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Már nem vagyok szűz, de soha nem féltem tőle. Fogalmam sem volt, hogy mikor szeretném, vagy hogyan, nem voltak szebbnél szebb romantikus, gyertyafényes estékről szóló ábrándjaim. Egyben voltam biztos, hogy nem egyéjszakás kaland során szeretném elveszíteni.

Én 18 voltam, mikor elvesztettem, szóval nem mondom, hogy egy kicsit nem frusztrált, mikor a barátnőim nagy része ezeket a dolgokat tárgyalta. De aztán valahogy jött a mostani barátom, és rá mertem bízni magam annyira, hogy megtörténjen köztünk a dolog. Egyébként számomra csodálatos volt az első, egyáltalán nem bántam meg, sőt. :)

19/L

2013. márc. 28. 19:00
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem ez a hajó már rég elúszott, de leírom, hogy mi volt.

Nem volt sem teher, sem áldás.

Persze féltem, h fájni fog de inkább kíváncsi voltam. Meg úgy voltam vele, hogy ahogy lesz úgy legyen...

Végül az akkori barátomék kanapéján történt meg a dolog, kb kettő és fél mp alatt elsült és még a gumi is lecsúszott, így esemény utáni tabi lett belőle. Így utólag jó, hogy nem voltak vérmes terveim :)

De nem bántam meg. Ez így alakult kész. Nem változtathatok rajta. Minek bánjam meg????

2013. márc. 28. 19:00
 6/17 anonim ***** válasza:
ó 23 éves vagyok
2013. márc. 28. 19:01
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Mindig úgy "terveztem", hogy 17 éves koromig szűz maradok, de nagyon szerelmes voltam 15 évesen. Fél év együtt járás után megtörtént a dolog, 2 hónappal a 16. szülinapom előtt. A srác még éppen nem volt 15, úgyhogy sokan korainak mondhatnák, de szerintem úgy volt tökéletes, ahogy volt, és vele. Nagyon szerettük egymást! Túl sokat nem agyaltam előtte, mert folyamatosan történt valami újdonság, mikor találkoztunk. Vagyis mikor először szeretkeztünk, csak maga az aktus volt az újdonság. Fantasztikus volt, bár ahogy visszaemlékszem, bénáztunk egy sort :-), de ha visszamehetnék az időben, ugyanígy csinálnék mindent. Nem az a lényeg, hány éves vagy, erre nem lehet kellően felkészülni, csak szeresd, akivel vagy és viszont szeressen. Most így sok év elteltével értem meg, hogy a felnőttek mikor ugyanezt mondták, miért mondták. Volt egy elképzelés a fejemben, hogyan akarom, mi milyen sorrendben, de úgy összeomlott, mint egy kártyavár, de nagyon spontán jött minden. Nincs sablon, amit követni kell, de addig kell "húzni" a dolgot, magát az aktust, amíg úgy érzitek nem bírjátok tovább, és érezni akarjátok egymást. 29/L
2013. márc. 28. 19:06
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem féltem az elvesztésnél, mert nem elvesztésként éltem meg. Nagyon jó volt minden sokáig. Ami után szakítottunk, és összejöttem egy másik fiúval, akkor tudtam meg csak, hogy mi az igazi gyönyör. Addig nem is éreztem ezt, bár nem volt rossz addig sem. De a mostani párom az, akitől megkapom azt, amire egy nő igazán vágyik. Az előző kapcsolatomban a szerelem dominált. Most is szerelmes vagyok, talán jobban is, és hozzá jött a gyönyör. Még sem bántam az elsőt, mert az hozta a másodikat.
2013. márc. 28. 19:07
 9/17 anonim válasza:
Nem félek tőle nem tervezek... ;D 14/L
2013. márc. 28. 19:37
 10/17 anonim ***** válasza:

én azt tudtam hogy kivel,nem féltem csak izgultam,becsültem a szüzességemet,éppen ezért vártam olyanra akivel szeretjük egymást,nem bántam meg,ha nem is vele fogom leélni az életemet sosem lesz hogy arra gondoljak hogy hiba volt,és jobb volt mint képzeltem

19L

2013. márc. 28. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!