Leginkább a szűz lányokhoz szólna ez a kérdés. Fiú vagyok, lehet egy (több) kérdésem?
Jó tudom, ez hülyén hangzik, de nem volt jobb ötletem mit írjak oda.
Szóval az érdekelne, hogy ti ezt hogy élitek meg. Féltek attól, hogy milyen lesz az első? Van tervetek, vagy valami elképzelésetek, hogy hogyan, mikor szeretnétek?
A szüzesség számotokra teher vagy áldás?
Olyan is írhat aki már nem szűz, lényegében ugyanezek e kérések csak múltidőben és még annyit hozzá tennék, hogy úgy történt-e a dolog ahogy elképzeltétek? Nem bántátok meg, hogy akkor, ott és úgy történt, ahogy?
Ha kort is írtok, azt itt megköszönöm!
Szóval előre is köszi a válaszokat!
Egy kíváncsi Fáncsi.
Nem félek, csak szimplán érzem, hogy nem állok készen rá. Úgy 12-15 éves korom között zajlott le nálam a nagy nemi érés, akkor szerettem volna elveszíteni, de mivel elég bizalmatlan vagyok eszembe sem jutott egyéjszakásban lefeküdni valakivel, komoly kapcsolat meg nem jött. Szóval akkor picit tehernek éreztem, de soha nem gondoltam, hogy ciki, vagy ilyesmi, csak ki akartam már próbálni. Aztán ez a korszak lecsengett, most 17 vagyok, és nem igazán érdekel a szex. Sokkal jobban hiányzik egy normális kapcsolat, amiben egy idő után nyilván lefeküdnék a sráccal, de számomra nem ez a lényeg, hanem az érzelmek. Cikinek most sem érzem, pedig barátnőim, osztálytársaim már nem szüzek, de mivel tudják, hogy ez az én döntésem semmi kínos nincs benne, sőt büszke vagyok arra, hogy nem fekszem össze bárkivel, csak mert a kortársaim ezt várnák el.
Elképzelésem annyi, hogy olyan fiúval feküdjek le először, akivel tényleg szerelem van. Meg lehetőleg ne valami kocsma WCjében, hanem minimum egy ágy azért nem ártana. 17l
Mennek a zöld kezek, köszönöm a hozzászólásokat. Főleg neked kedves #11-es!
Köszönöm, tényleg sokat jelent ez nekem.
Igazából azért voltam/vagyok rá kíváncsi mert 23 vagyok és szűz, de én csak komoly kapcsolatot szeretnék. Szóval érdekelt, hogy hogy vannak ezzel a lányok (:
Szia!
nagyjából egy hónapja veszítettem el a szüzességem. jóval előtte mindig azt mondtam, hogy én már mennyire akarom... aztán amikor oda kerültem, akkor izgultam egy kicsit, de a barátom nagyon figyelmes és gyengéd volt velem :)
és tervem csak annyi volt, hogy egy olyan fiúval akarom, akivel nagyon szeretjük egymást...
és ebből kiindulva úgy történt ahogy elképzeltem, mert imádjuk egymást a barátommal :)
és nem bántam meg egy cseppet sem
19L
Én félek tőlle:D butaság..de:D hát mit is mondjak..félek,mert olyan sok fajta választ olvastam már efféle kérdésekre:D tehát..még kicsit teher..de persze nem baj,csak utánna már biztos könnyebb lesz:D
15L
Én már többször elképzeltem hogy hogyan szeretném.
Mind a kettö.
Áldás:anyám megölne ha nem lennék szüz.
Teher:párommal csak petting lehet pedig már kiprobálnám a szexet vele.
15L (kiméljetek a kicsi vagy mèg ehez dolgokkal köszi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!