19 éves lánynál ciki, ha szűz és még nem volt barátja?
A környezetemben már mindenkinek volt/van.
Velem van a baj?
Huuuh,de nagyon ciki.Hát ez nagyon ciki :D
Nekem sem volt,pontosan 19 és pár hónapos koromig.Nem vágytam rá.Aztán elkezdtem vágyni én is arra,hogy komoly kapcsolatom legyen.És buuuuummmm. 19 és félévesen már volt kapcsolatom,ami azóta is tart,azaz már lassan 4 éve.
Most akkor én meg cikinek tarthatnám ennyi erővel azt,aki egyidős velem,és még nem volt komoly kapcsolat..Akkor az is ugyanolyan ciki...
Ez nem egy olyan dolog amin ne lehetne változtatni.
Nekem nem volt 19 éves koromig,valaki meg már 17 évesen pasizott.Akkor én 2 éves lemaradásban voltam? Hát bepótoltam 1 hónap alatt minden.Most ott tartunk,hogy ő azóta is ugyanazt az életet éli,és nem talál rá semmi komoly érzelem,míg én azóta én már úgymond letehetek az asztalra egy 4 éves párkapcsolatot.
Mégsem cikizek le senkit,és magamnak sem tettem fel soha olyan kérdést,hogy ciki-e,hogy csak 1 fiúm volt még eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!