csak nehogy legközelebb meg a "lehetek terhes?" kérdést készülj kiírni.
tudom, tudjátok, védekezés, minden, akármi, de valahogy mindig becsúszik vmi, amiről nem tud az ember, mert tájékozatlan.
2013. márc. 23. 23:13
2/10 anonim válasza:
Már kapásból sokat javítanál a helyzeten, ha nem ezen görcsölnél.
2013. márc. 23. 23:14
3/10 anonim válasza:
nagyon hosszú előjáték, és a barátod legyen gyengéd és figyelmes
2013. márc. 23. 23:14
4/10 anonim válasza:
ismerem a "figyelmességet". jöhetsz majd feltenni a lehetek-e terhes kérdést, a barátod meg simán elküldene abortuszra.
2013. márc. 23. 23:15
5/10 anonim válasza:
Ennyi ésszel és tele naivitással NE DUGJÁL!
2013. márc. 23. 23:20
6/10 anonim válasza:
Én az első alkalom előtt ugyanilyen kételyekkel voltam tele, de szerencsére megoldódott a helyzet. Egy tapasztaltabb barátnőmet kifaggattam, hogy nála miként történt a dolog és a tipp amit adott csodásan bevált. A "nagy este" közeledtével rendszeresen maszturbáltam, persze megfelelő síkosító használatával. Végül oda jutottam, hogy öt ujjamat majd szinte az egész kézfejemet fel tudtam helyezni magamnak. Ez a technika persze nem működhet mindenkinél de nálam és az ismerősömnél megoldotta a problémát. esetleg egy nem túl nagy dildóval is próbálkozhatsz. Sok sikert ;)
24/L
2013. márc. 23. 23:22
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.. akkor igazából a barátomon múlik?
2013. márc. 23. 23:22
8/10 anonim válasza:
Hát ha nagy a péló én ajánlom a saját módszerem (az neked is kellemesebb lesz), ha kisebb fajta akkor rendben vagytok
2013. márc. 23. 23:34
9/10 anonim válasza:
Mindkettőtökön múlik! Ha görcsösen stresszelsz, nehezebben tágul. Ha a barátod gyengéd és figyelmes, te is fel tudsz oldódni. Nem erre kell összpontosítani és minden rendben lesz.
2013. márc. 24. 09:02
10/10 anonim válasza:
Kit érdekel hogy szereted-e a dugáshoz nem kell szerelem te kis buta. Perverz fantázia kell hozzá és vad szex akkor élvezni fogod :p
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!