Szüzesség elvesztésére Szőrös vagy csupasz punci?
Figyelt kérdés
Nemsokára le fogunk feküdni a barátommal (17L) Még szűz vagyok. Szerintetek szőrös legyen vagy csupasz?2013. márc. 23. 20:58
12/20 anonim válasza:
Ha ott lesz előtte nem hiszem, hogy válogatni fog :D De inkább kérdezd meg. Lehet neki a szőr jön be aztán te meg leborotválod.
13/20 anonim válasza:
remélhetőleg lesz bőven előjáték is, akkor meg sokkal finomabb egy csupasz punci! :-P
14/20 Amerigo49 válasza:
Én speciel a csupasz puncira szavazok. Ám a szőrös is aranyos, ha nem olyan, ahogy Istenke megnövesztette. Ha finoman rövidebbre vágod, ápolt benyomást fogsz kelteni, s az már jó. Semmiképp se legyen ősbozontos! Az érintkezés során a hüvelybemenetbe sodródó hosszabb szőrszálak kellemetlen érzést, zavart tudnak okozni (nem jó, ha ott tépik az ember "haját"), akár a fiúnak is.
15/20 anonim válasza:
Hagyjad szőrösen, mert az a természetes!
16/20 anonim válasza:
szerintem csakis a csupasz punci a szép
17/20 anonim válasza:
Amint láthatod mindenkinek más a gyere be, ezért olyan legyen ami neked tetszik, vagy kényelmes. A te tested, a te választásod, ahogy a szüzesség elvesztése is :)
18/20 valo sam válasza:
Szőrösen sokkal szebb, szerintem.
Hagyd úgy!
19/20 anonim válasza:
a pasi ízlésétől függ és hogy neked hogy kényelmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!