Jól tenném, ha 24 éves tapasztalatlan szűz férfiként elmennék prostituálthoz?
azért véleményem szerint vannak még páran, akik prostikhoz járnak (különben nem lennének prostik :D (vagy legalábbis nem a férfiaknak kellene fizetni) )
nevezhetjük mondjuk őket is nem teljes értékű férfinak
de szerintem vannak köztük sikeresebbek is, mint egy 24 éves srác, aki nem volt még nővel
Így van, jól tennéd.
Most itt akik írogatnak hogy ne tedd, azoknak már megvolt az első szex 16 évesen és nem tudják hogy milyen 20 éves kor felett szűznek lenni. Így rájuk ne hallgass. Tapasztalatból mondom.
Az biztos hogy az önbizalmad nőni fog, és azonnal máshogy állsz a lányokhoz is. Ezt is tapasztalatból mondom.
Azt az infot meg hogy kivel és mikor veszítetted el egyszerűen megtartod magadnak, de úgy hogy még a legjobb barátodnak sem mondod el. A jövendőbelidnek pedig azt fogod mondani hogy egy kamasz szerelem révén volt meg az első.
Tedd meg, az életed ugyan nem fog változni, de elmondhatod, hogy voltál már nővel és remélhetőleg egy kicsit meg is fogsz nyugodni!
21/F/Örömlánnyal veszítettem el!
"A nőknek nincsenek olyan titkaik, amiket szégyellnek bevallani a párjuknak? Nekem legfeljebb ez a prostizás lenne. :D"
Egy olcsó kis nőcske, akinek szintén vannak hasonló titkolnivalói biztos elnézi neked, de ne is álmodozz egy tisztességes, valamire való nőről.Persze megpróbálhatsz megvezetni valakit, aztán élhetsz a tudattal,hogy az sose önmagadért fog szeretni csak egy látszat kapcsolat, de ha neked ez elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!