Jól tenném, ha 24 éves tapasztalatlan szűz férfiként elmennék prostituálthoz?
Ha eddig vártál akkor menj el péntek vagy szombat este egy szórakozó helyre, és találj egy nem éppen magánál lévő csajt(90% ilyen), és kérd meg h szexeljetek.
Ez is undorító de nem annyira mintha prostival csinálnád az elsőt.
#12 ez pont annyira undorító
csak ingyenes, és kicsit nagyobb a nemi betegségek elkapásának a veszélye :D
#14 azokkal legalább gumival szoktak
(és itt nem az útszéliekre gondolok, ahogy nyilván a kérdező sem olyanhoz akar menni)
Szerintem elég kicsi az esély, hogy egy szórakozóhelyen találsz egy ilyen lányt. Nagyon ritka, aki benne van egy ilyen kalandban, az is extra jóképű és tapasztalt férfit keres.
Egyik nő sem fogja érzelmek nélkül puszta szívességből bevállalni.
Szerintem menj el prostihoz. Nagyon látszik egy férfi kisugárzásán, ha még szűz, pláne, ha ennyire zavarja. Nekem volt egy ismerősöm, 23 évesen ment el prostihoz, rögtön kettőt is rendelt. Utána rögtön lett barátnője.
Ha azért mész,hogy átéld végre az élvezetet,akkor igen!
Ha azért mész,mert hogy eleged van a többiek cikizéséből,akkor igen!
De ha azért mész,hogy több önbizalmad legyen a lányoknál,akkor ez nem megoldás. Mert az önbizalom az attól függ inkább,hogy lelkileg mennyire vagy erős,és ez attól még nem fog változni,hogy végre élveztél egy nagyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!