Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 19 évesen még szűz vagyok,...

19 évesen még szűz vagyok, mennyire számít ez cikinek a mai társadalomban?

Figyelt kérdés
Tudom gyerekes kérdés, de sajnos nem igen van kivel megbeszélni ezeket a dolgokat. 19 éves fiú vagyok. Ti mikor vesztettétek el a szüzességetek?

2013. márc. 17. 17:57
1 2
 11/18 ivilicious ***** válasza:
én örülnék,ha még szűz lehetnék :D 20L
2013. márc. 18. 09:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Ki az a hülye aki a társdalomnak szeretne megfelelni?
2013. márc. 18. 11:29
 13/18 ktk312 ***** válasza:
Úgy az emberek 70%-a...
2013. márc. 22. 17:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Én 18 éves koromig az voltam, és szerettem volna addig, ameddig meg nem találom a ideális nőt, aki szűz vagy nem szűz. De mindezek mellett nem volt semmiféle vallásos nevelés, csak nekem azt mondták a górék ameddig ki nem járod az iskolát addig ne legyen barátnőd-én így szűrtem le az élet nagy játékát, előttem kettő rokon is benézte a nők iránti vágyat egyiknek lett két nyomorék gyereke másiknak meg lett gyerek egy mániákus depressziótól, csupán azért mert nem volt(ak) hajlandóak megismerni a barátnőt vagy választott csajt, ezért én ezen tanulságok szerint, nem akartam ugyanebbe a szituba esni, és amikor elvesztettem a szüzességem nagyon jó volt de most megbántam, hogy véletlen baleset folytán nem az igazival történt meg (nem rajta múlott szintúgy)xD (pontosabban Mutternak mondta anno az apja ne legyen barátod, de mind1 a lényeg, ami lényeg, hogy nincs lényeg)

Bocsánat a rizsáért, csak jó esett leírni, én most 21/F vagyok és vágyom egy igazi nő társaságára.

Nem ciki!

2013. márc. 22. 18:24
 15/18 anonim ***** válasza:

utolsó! nem engedték, hogy csajod legyen, amíg suliba jársz? :O ez azért genyóság...

nem ciki. a mai társadalom nagyrésze szerint viszont igen. sajnos. de az én pasim 20 volt amikor elvettem a szüzességét :) én sosem gondoltam hogy ciki ha ilyen korban még szűz valaki... és tényleg jobb azzal lenni akit szeretsz! ha az már megvan akkor mehet a menet ;)

17/L

2013. márc. 22. 21:57
 16/18 anonim ***** válasza:

17:56

Gratulálok nekik. sz@r és unalmas életük lehet.

2013. márc. 24. 10:21
 17/18 ktk312 ***** válasza:

Viszont ezt nem veszik észre :)

Én arról nem tehetek, hogy körülbelül 70% nem tud önálló döntést meghozni :)

2013. márc. 24. 22:54
 18/18 anonim válasza:
Én 24 évesen még mindig száz vagyok, szal nem gáz
2014. márc. 20. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!