Elítélendő számotokra ha egy lány 16-17 évesen veszti el a szüzességét?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor mért?2013. márc. 16. 21:07
11/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem,ettől már jóval hamarabb elveszítik de az se érdekel.13 éves korig szerintem még nagyon gáz,14 az határeset,15-től szerintem már oké
12/16 anonim válasza:
a kérdésben lévő kislány 15 éves és jogos volt,hogy ha nagylány volt a szexhez később is legyen az,és a tabletta az nagyon káros főleg ilyen fiatalon, az is jogos volt,az más kérdés hogy azért rendesen is el lehetne mondani
13/16 anonim válasza:
Én nem ítélek el senkit szexuális élet alapján.
14/16 anonim válasza:
Szerintem ez normális, 16 éves kora után nagyjából már megérett a szexre, bár agyilag nem biztos. Ha nem fekszik össze mindenkivel akkor normális. Én 15 évesen vesztettem el, most 20 vagyok és azóta is azzal az emberrel vagyok, akivel elvesztettem.
15/16 anonim válasza:
elítélendő? esetleg követendő példa :) a barátnőm/17 (ezzel együtt természetesen én is) várunk, nem szabad a statisztikára hivatkozni. Akkor lesz az első, amikor lesz, botorság lenne elrontani egy rossz időzítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!