Miért kezelik egyesek értékként egy lány szüzességét?
Figyelt kérdés
Miért lenne 18 év felett bárki is értékesebb attól, hogy szűz?2013. febr. 23. 15:08
1/30 anonim válasza:
Nem is lesz tőle értékesebb.
Nem a szüzesség fogja eldönteni ki mennyire értékes.
2/30 A kérdező kommentje:
Szerintem sem, de sokan vannak sajnos, akik így gondolják.
2013. febr. 23. 15:10
4/30 A kérdező kommentje:
Az is ritka, hogy zöldet sz@rik egy ember, mégsem értékes. :D
2013. febr. 23. 15:15
5/30 anonim válasza:
idegenkivüli lénynek igaza van. Értékesebb lesz, de ugye aki nem értékes az jelentéktelennek is fogja tekinteni. Én tudom értékelni és szerintem mások is, szóval megint ott lyukadunk ki, hogy értékes:)
6/30 anonim válasza:
Kérdező, de az emberek nem egy sz@r. Bajok vannak nálad, ha te az embert egy sz@rhoz hasonlítod.
7/30 anonim válasza:
én szűz vagyok még, de nem érzem magam értékesebbnek azoknál, akik már nem azok. de ezzel ellentétben nagyon sok fiatal lány azt hiszi, hogy mivel már szexelt, ezért ő értékesebb, ez viszont elég értéktelen.
8/30 anonim válasza:
Valakinek biztos értékes...engem hidegen hagy,ez csak egy állapot,ez alapján senki nem lesz értékesebb a szememben.
9/30 anonim válasza:
Mert a társadalom még mindig a szexuális élete alapján ítél meg egy nőt, nem pedig az alapján, hogy amúgy milyen ember. Meg mert azt hiszi, hogy a nő teste köztulajdon, és joga van bírálni bárkit is az alapján, hogy mit csinál vele. Marhaság.
10/30 anonim válasza:
Egyetértek a kérdezővel, önmagában sem a szüzesség, sem annak hiánya nem értékes vagy értéktelen. Egy 18 év feletti szűz lány is lehet kibírhatatlan természetű, igénytelen, antiszociális és teljesen elviselhetetlen, ugyanez persze fordítva is igaz lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!