Erről mit gondoltok? Egy 19 éves lány még szűz, nem volt barátja és nem is akar egyenlőre?
19 évesen még nekem sem volt senkim és nem is akartam. Egyszer csak jött egy fiú és minden megváltozott (ekkor 21 voltam).
Most 23 vagyok, teljesen jól megvagyunk, és örülök neki, hogy előtte nem mentem végig a fele ismerősömön... nem is szeretnék...
Családot tervezünk, és gyereket, egyáltalán nem vágyom más emberekre...
Nyugi, majd jön valaki, aki megváltoztatja ezt az egészet és csak éld nyugodtan az életed...
Elmúltam 21, igazából közelebb voltam a 22-höz, mikor lefeküdtem az első, és azóta is utolsó emberrel az életemben. 18-19 éves koromban az első számomra a tanulás volt. Szerettem volna Főiskolára/Egyetemre menni. Persze az osztálytársaim furának tartották, hogy állandóan olvasok, tanulok stb. így piszkáltak mindig, amit én hidegvérrel kezeltem. Nem egyszerű, de nem kibírhatatlan.
21 évesen megismertem egy fiút és majd csak vele feküdtem le először és egyelőre utoljára is. Ekkor éreztem magam elég érettnek a dologhoz. Ekkor már két éve egyedül éltem, saját keresettel, így felelősségteljesnek éreztem magam a szexuális élményhez is. Egy jó emlék maradt bennem, nem bántam meg igazán azóta sem. Az élet savanyú fintora az egészben az, hogy 16 hónapot jártunk együtt. De most, 25 éves fejjel is azt mondom, hogy megérte várni. Ő most boldog, én is az vagyok, azóta is barátok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!