Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is, a párom lány barátja akar valamit a páromtól?
Figyelt kérdés
Sziasztok.A párom legjobb barátja, aki egy lány, úgy veszem észre többet akar a páromtól. kicsi apró jelekből nekem nagyon ez jön le. pár embernek már elmeséltem a sztorit , ők is így vélik, de félek hogy csak azért adnak nekem igazat,mert a barátaim,esetleg rokonaim ( bár nem hiszem ) . ezért szeretnék valaki olyannal is dumálni erről, aki nem ismer, név nélkül elmesélném neki ezeket a jeleket, és kíváncsi vagyok ti hogy vélitek.
mivel a sztori elég hosszú, nem akarom így kiírni, mert valószínű senki nem olvasná el, így kérem, az írjon privátba, aki tényleg kíváncsi erre, és talán tud segíteni. eléggé el vagyok kenődve. köszönöm.
2013. márc. 2. 15:57
1/3 anonim válasza:
Szia! Bár nem ismerem a sztorit, de tapasztalatból írom, h ha úgy érzed, h többet akar tőle, akkor valószínű, h így is van. Fiú és lány között hosszabb ideig nem lehet szexuális feszültség nélküli barátság. És valamelyik fél mindig többet akart.
2/3 A kérdező kommentje:
az elején még haverkodni akart, azóta viszont fur, piszkál,megjegyzéseket, tesz, és így mindenbe belegondolva, én biztos vagyok ebben. De a párom csak nevet, hogy neeem biztosan nem. :\
2013. márc. 2. 16:12
3/3 anonim válasza:
Szerintem akar tőle valamit. Voltam már ilyen helyzetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!