Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ez a lány?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki bejelölt Fb-én megismertük egymást ,majd taliztunk is , élőbe nagyon zárkózott volt,mégis volt egy kis ribi hajlam benne,más srácokkal sokkal közvetlenebb volt mint velem,ezért úgy gondoltam nem foglalkozom vele,és közöltem is vele,hogy vége ,mert nekem ilyen lány nem kell aki a szemem láttára simogat más pasikat. Miután lesz.rtam,egyből össze jött egy másik sráccal,de mégis a lány mindig keres .2013. márc. 13. 19:21
2/9 anonim válasza:
Próbálkozik még,hátha hülyét csinálhat Belőled.Nem ajánlom,hogy bedőlj neki.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem dőltem be neki,ugyan úgy lesajnálom!!
2013. márc. 13. 19:29
4/9 anonim válasza:
sza@rd le az ilyen egy hülye rib@nc
6/9 anonim válasza:
Nem értem, hogy miről szól a kérdés, ha leszarod őt, akkor most minek írtad ezt ide?
7/9 anonim válasza:
Az igazság az, hogy az a gyanúm, hogy itt tizenévesekről beszélgetünk. Ebben az esetben a lány téged akarhat, s azért csinálja azt más srácokkal, mert felakarja hívni figyelmed magára.
Gyerekesen.... igen. Eléri a célját?... Igen. Ha neked egyébként bejön, akkor miért beszélsz vele egyenesen mindenről ami tetszik benne, s minden másról is amit nem értesz vele kapcsolatban. S akkor nem kellene itt puffognod.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem foglalkozzom vele,már írtam hogy ő keress ,de akkor közömbös meg szótlan vagyok vele, nem igazán veszi a lapot.
Bunkó nem vagyok,szóval ne ordítom le a fejét,hogy húzzon a fenébe!
2013. ápr. 8. 19:16
9/9 A kérdező kommentje:
És nem éri el célját ,mert személyiségre nem az estem.
2013. ápr. 8. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!