Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most vesztettem el, a párommal...

Most vesztettem el, a párommal de egyikünk se ment el, lehet valami probléma vagy az elsőnél ez még normális? 18/L

Figyelt kérdés
A páromnak és nekem is ez volt az első alkalom, először eléggé fájt szóval egy idő után kértem, hogy hagyja abba de aztán pár órával később megint próbálkoztunk (akkor már jobban kívántam). Akkor már nem fájt, de még mindig nem mentem el, sem én sem ő, pedig majdnem egy óráig csináltuk. Az igaz, hogy mindketten izgultunk és azt is tudom, hogy a lányoknak nehezebb elmenniük, de tapasztaltabb pároktól kérdezném, hogy nektek kb mennyi idő volt még ténylegesen volt orgazmusotok? Nagyon szeretném, hogy mindketten nagyon élvezzük a szexet!
2013. márc. 16. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
12%

juj, ezek a kérdések, ide jönnek tanulni a tájékozatlan kislányok. na meg a "terhes lehetek?" kérdések viszik még a pálmát :D

amúgy ha a tanárod kezdene ki veled, akkor ő pedofilnak lenne minősítve, de így meg tök normális. érdekes.

2013. márc. 16. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Van aki évek óta szexel és nincs hüvelyi orgazmusa...Ne lepődj meg... De egyébként persze, lehet hogy majd idővel lesz, valamint használd a csiklód, ha az jobb. A pasi meg csinálja úgy ahogy tényleg jó neki, ne parázzon annyit és akkor el fog menni...Persze közben mindketten figyeljetek egymásra hogy kinek mi tényleg jó.
2013. márc. 16. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:
jaja, akkor még van ilyen.....
2013. márc. 16. 15:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdeztem, mert tájékozatlan vagyok, csak kíváncsi voltam több ember véleményére és tapasztalataira is :)
2013. márc. 16. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!