Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg kéne ijednem vagy normális?
A párommal 1,5 éve vagyunk együtt, nem élünk együtt de minden nap együtt alszunk. Általában késő délután találkozunk (elég fáradtan az egész napos suli/teendők után), alszunk és kora reggel irány ismét a jól ismert rutin. Mostanában hétvégén sincs több idő egymásra, mert közeledik a vizsgaidőszak és tanulni kell.
A problémám: Ma előbb végeztem, mint reméltem és Ő is már 1 körül otthon volt. Írtam neki, hogy átmegyek és nagyon örültem, hogy egy egész közös délutánnak nézhetünk elébe. De erre azt válaszolta, hogy egyedül szeretne lenni, majd az eredeti megbeszélés szerint Ő átjön este. Nem értem! Annyira nem vagyunk sokat együtt, néha jobb napokon több órát, de általában 2-3 órát alvás előtt, amikor eszünk, filmezünk stb (nem töltjük értékesen az időt). Én nem érzem úgy, hogy annyit vagyunk együtt, hogy egyedüllétre lenne szükségem, és meglep, hogy Ő igen. Talán én tehetek róla? Vagy ez a huszonéves pasiknál normális?
Köszönöm a türelmet és előre köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!