Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én hibáztam vagy a partnerem...

Én hibáztam vagy a partnerem nem volt a megfelelő?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel megbeszéltük ,hogy egyik nap átmegyek és szeretkezünk,tudott róla hogy ez lenne nekem az első.Belekezdtünk a lány célozgatott rá ,hogy most,lépnem kell,seggét dörzsölte hozzá.. én mást nem csináltam erre csak a melléhez nyúltam,semmi több.fél órával később én akartam neki oda nyúlni de már nem engedte és visszahúzódó volt.Később mikor eljöttem kaptam az üzenetet,hogy miért is szakít velem más indokkal ,hogy nem ez miatt,hogy nem történt meg.Ami elég furcsa hogy amint eljövök a történtek után nem sokkal így lép erre.Valóban meg kellett volna tennem és nem történik ez? Nagyon ráidegeskedtem és nem mertem bele menni és emiatt magamat okolom.(16/F)
2013. márc. 12. 23:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hány éves a lány, de ha egykorú veled, akkor örülj, hogy nem egy ribizlivel történt meg. Én szégyellném magam a lány helyében. Akkor is vártam volna a szakítással, ha nem bírtam volna tovább, mert ez egyértelműen úgy jön le, hogy azért szakít, mert nem dugtad meg. Szánalom.
2013. márc. 12. 23:53
 2/4 fospuska ***** válasza:
100%
ha a csaj tudta,hogy neked ez az első,kellett volna irányítania-már ha igazán szeret. de a mellékelt ábra azt mutatja,hogy itt semmiféle szeretésről szó sincs. egyébként ettől függetlenül elbénáztad,de majd megtanulod,hogy egy nincs rosszabb egy kielégítetlen nő bosszújánál.:)
2013. márc. 12. 23:54
 3/4 anonim ***** válasza:

utolsó: Szóval neked is volt már benne részed?!:D

Persze ha mi nem kapunk ... Akkor jöhetünk ide, síránkozni de a Nők mikre képesek...:D

2013. márc. 13. 00:51
 4/4 anonim ***** válasza:
nem hinném hogy a barátnője nő,mondjuk azt kamaszgyerek valószínűleg 15-16 éves,és elég gáz a részéről,hogy szakít veled,mert nem dugtad meg,viszont szerintem te jobban jártál,ez a csak csak a farkad miatt volt veled,az ilyen libákkal ne foglalkozz,15-16 évesen bőven ráér még a szex
2013. márc. 13. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!