Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 éves lány vagyok. A barátom...

15 éves lány vagyok. A barátom egyáltalán nem erőlteti, de már mindketten akarjuk a szexet. Én úgy érzem fel vagyunk rá készülve. Szerintetek 15 évesen nem vagyunk még túl fiatalak hozzá?

Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 00:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
De, hiszen hajnali egykor kérdezed ezt teljesen ismeretlenektől. És ha azt mondják, túl fiatal vagy hozzá, elkezdesz még mesélni ezt azt, hogy miért nem. De akkor minek kérdezed?
2013. márc. 12. 00:52
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
föl vagytok készülve? szeretitek egymást? bízol benne és ő is benned? Ha ezekre igen a válasz akkor szeretkezzetek akkor amikor a legjobbnak tartjátok és a legjobban fölkészültnek érzitek magatokat rá
2013. márc. 12. 00:56
 3/12 anonim ***** válasza:
na meg védekezzetek ! a legfontosabb ;)
2013. márc. 12. 00:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Megakadályozni nem tudjuk, nem is akarjuk, de azért én még várnék a helyetekben, minimum addig, amíg ez már nem lesz kérdés számotokra. Általában a lányok a ti korotokban már érettebbek. Egy 15 éves fiúról csak ritkán mondható, hogy felismeri tetteinek minden következményét.

Persze mind ez csak általánosságban igaz.

2013. márc. 12. 03:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem,épp ideje.Védezzetek is azért.
2013. márc. 12. 06:01
 6/12 anonim ***** válasza:
De, azok vagytok, de hát a ti dolgotok.
2013. márc. 12. 09:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem, ahogy az első is leírta, amíg ezt vadidegenektől kell megkérdezni a neten éjjel 1-kor, addig jobb ha a barbi babázásnál maradsz.
2013. márc. 12. 10:08
 8/12 anonim ***** válasza:
ha már megkérdezed, akkor ott már gondok vannak. Jegeljétek a témát, aztán térjetek rá vissza később.
2013. márc. 12. 10:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki akkor fekszik le a asijával, amikor jónak érzi. Lehet, hogy én vagyok az egyetlen ember itt, aki magasról tesz a másik véleményére, de szerintem ha a pasiddal akarjátok, ne itt kérdezgess vadidegen embereket, hogy mit gondolnak erről xD Ha testileg és lelkileg egyaránt érettnek érzitek magatokat, tegyétek meg. 15/L
2013. márc. 12. 17:11
 10/12 anonim válasza:
Ha egy lány már 15 évesen (még bőven gyerek) szeretkezést vár egy valószínűleg korántsem életre szóló kapcsolattól, mit fog várni 20-30 évesen? Sztem a te helyzetedben csupán a vágyaid kielégítéséről van szó, nem pedig arról, hogy a másiknak örömet szerezz. Ha meg mégis, nehogy már 15 évesen ne tudd mással boldoggá tenni a párodat, csak szex-szel. 18/F
2013. márc. 12. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!