Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én 14 éves lány vagyok, a...

Én 14 éves lány vagyok, a pasim 16 éves és már majdnem másfél éve, hogy járunk nagyon szeretjük egymást és még szüzek vagyunk mindketten és ugy érezzük elszeretnénk veszíteni. Vagy várjunk még ezzel, vagy ha már készen állunk rá akkor megtehetjük?

Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 18:22
1 2
 1/12 anonim válasza:
72%
Szerintem meg korai lenne...varjatok meg vele tul fiatalok vagytok meg...legalabb te toltsd be a 17evet es tudjatok hasznalni rendesen a gumit es minden informaciot beszerezni h nehogy vlmi bajotok essen(terhesseg,betegsegek)
2009. jún. 30. 18:25
 2/12 anonim ***** válasza:
62%

ha mindketten úgy érzitek és megfelelően tudtok védekezni akkor igen :) de a védekezésre oda kell nagyon figyelni ?:)

27/L

2009. jún. 30. 18:26
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Várjatok ha tényleg szeret nem fog elhagyni.Az máskérdés,hogy büncselekmény 14évessel vagy fiatalabbal közösülni(sexelni).
2009. jún. 30. 18:26
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Csak akkor tedd meg ha tényleg ugy érzed hogy szerted a srácot különben egész életedben bánni fogod hogy vele tetted meg elöször.

De mindenképp védekezzetek!

2009. jún. 30. 18:27
 5/12 anonim ***** válasza:
57%

nincs időhöz kötve, nem lehet beszabályozni. inkább tudatosan csinálják védekezéssel, mint titokban ki tudja hogy. Annak idején 17 évesen szültek a nők.....pl...

27/L

6/12 anonim ***** válasza:
33%
14 vagy afölött nem büntetendő.
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
nehogy már még három évet várjon,ha már így is másfél éve együtt vannak:S szerintem ha úgy érzitek, hogy mind a ketten készen álltok rá, és megfelelően tájékozódtatok a védekezésről és hasonlókról - bár még csak 14 éves vagy,amit én is eléggé elítélek,hogy ilyen fiatalon... - de ha ezek megvannak és tényleg szeretitek egymást,akkor szerintem nyugodtan.
2009. jún. 30. 18:28
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Huh, irigylem a mai fiatalságot. 14 évesen én még párkapcsolatról se álmodtam, pláne szexről... Mondjuk 4 év elteltével sincs ez másképp :)
2009. jún. 30. 18:33
 9/12 anonim ***** válasza:
63%
ki volt olyan jó fej,hogy lepontozott mindenkit.....?
2009. jún. 30. 18:37
 10/12 anonim ***** válasza:
74%
OK, hogy másfél év, de gondolj csak bele, az azt jelenti, hogy 12,5 éves volt akkor... ez azért nem hiszem, hogy teljes, meggondolt, megalapozott kapcsolatnak tekinthető. 14 évesen még nagyon korai szerintem, akármennyire is halál biztosak vagytok egymásban. De mivel ezt úgy is csak kb. 5 év múlva fogod elhinni, valószínűleg nem fogsz ránk hallgatni. (sajnos)
2009. jún. 30. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!