Az baj, ha 15 évesen akarom elvenni a baratnőm szüzességét? (Egyidősek vagyunk,15)
A szex nem egyoldalú,talán nem csak neked kellene ezt eldönteni egyedül,hogy na most akkor elveszem a csaj szüzességét!!Tudod ehhez 2 ember kell,és illő lenne azért megbeszélni a csajjal is!!
Ja és csak hogy tudd,és speciel 18 évesen vesztettem el még mielőtt azt hinnéd,hogy itt mindenki ilyen hamar kezdte a szexuális életét mint te akarod!!
23/N
szerintem a lánynak még korai. nagyon korai. de nem kéne ezt vele is megbeszélni? mert az egy dolog hogy szeretné, de az meg egy másik, hogy megtenné-e. én is nagyon szeretem a barátomat, és szeretném vele, de nem teszem meg szerintem még egy jó ideig , mert nem érzem magam rá késznek, és még félek is tőle egy kicsit. Szóval :)
ja, és a másik, hogy ő 17, 8 és fél hónapja vagyunk együtt, már nem szűz, mégis vár rám, és még a témát is én hoztam fel, hogy akkor mit meg hogy gondolunk... és szerintem majd ha akarja úgyis mondja neked, de ha te mondod neki, akkor megélheti sürgetésnek, és megteheti csak azért hogy ne hagyd el, megéri neked? hogy esetleg ő még nem volt rá kész csak sürgetve érezte magát? így is akarod? 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!